Αναζητούνται Απαντήσεις από τον ΕΟΠΥΥ για την Χορήγηση Δωρεάν Γυαλιών Οράσεως.

Με το ερώτημα: "Και τώρα τι;;;",

Αναζητούνται απαντήσεις από τον ΕΟΠΥΥ. Ποιά είναι αυτά τα ελάχιστα οπτικά καταστήματα -σύμφωνα με την ανακοίνωσή του- σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Λάρισα, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τα εκατομμύρια των ασφαλισμένων σε όλη την Ελλάδα; Στην Θράκη, στην Ήπειρο, στην Πελοπόνησο, στην Κρήτη, στα Επτάνησα, στη Δωδεκάνησο και σε όλα τα άλλα μέρη της Ελλάδας τι θα γίνει;  Πως θα εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ;;;

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.eopyy.gov.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα : 2106871706 , 2106871707 , 2106871708 , 2106871750

Σημ.: Σύμφωνα πάντως και με ρητή δήλωση του προέδρου του Συλλόγου Οπτικών Οπτομετρών Δωδεκανήσου Θωμάγγελου Μιχαλάκη, τίποτε δεν έχει αλλάξει και οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα εξακολουθούν να εξυπηρετούντα με το ισχύον κσθεστώς. Δείτε και την σχετική συνέντευξη του στην τηλεόραση της Κω. Όπου στη σχετική φωτογραφία του video που έχει  μπει, δεν απεικονίζεται ο ίδιος, αλλά ο καλός του φίλος Σπύρος Σπυρόπουλος, οικονομολόγος στο επάγγελμα.

Anakoinosi EOPYY

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4