Η Zeus + Δione υπογράφει τις νέες στολές της Aegean

Η Aegean ανανεώνει την εικόνα της, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δημιουργίας και ανάπτυξης, συστήνοντας τις νέες στολές της με την υπογραφή της Zeus + Δione.

Οι νέες στολές που δημιουργήθηκαν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και το σχεδιασμό του Marios Schwab, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φιλοσοφία της AEGEAN και τη νέα εταιρική της εικόνα, ενσωματώνοντας, τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, κώδικες και σύμβολα.

 Με φόντο τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, συνδυάζουν την παράδοση με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνουν έμφαση στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, συνεισφέροντας στο όραμα της εταιρίας για τη νέα εποχή και τη συνεχή βελτίωση τόσο της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών, όσο και της καθημερινότητας των ανθρώπων της. Η πρόταση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Zeus+Δione, περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία σε κλασικές φόρμες.

Διαβάστε περισσότερα

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4