H Safilo + David Beckham - Σειρά Γυαλιών Ηλίου

Η Eyewear by David Beckham παρουσιάζει τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023: Με την υπογραφή και το όραμα του David Beckham - που είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για το απαράμιλλο στιλ του - και την κατασκευαστική σφραγίδα της Safilo, η συλλογή είναι αφιερωμένη στον καταναλωτή που αγαπά τον διαχρονικό σχεδιασμό και την κοσμοπολίτικη αίσθηση, καθώς συνδυάζει το ανεπιτήδευτο βρετανικό στιλ και εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα.

1

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DB 7109/S

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου χωρίς περίγραμμα από μέταλλο και ασετάτ, με πολυτελή στοιχεία στην κομψή μεταλλική δομή τους, όπως η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman που διακρίνεται στη μετώπη και τους βραχίονες και είναι εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.








2ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DB 7110/S

 

Τολμηρά και κομψά, αυτά τα γυαλιά ηλίου σε στρογγυλεμένο σχήμα από ασετάτ, που έχουν σχεδιαστεί και για οφθαλμικούς φακούς, είναι λειτουργικά και ευέλικτα χάρη στους νέους μπλε ντεγκραντέ φωτοχρωμικούς φακούς. Στη μετόπη και στους βραχίονες διακρίνεται η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman - εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.







ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DB 7000/S3

Τολμηρά και κομψά, αυτά τα τετράγωνα γυαλιά από ασετάτ αποτελούν best-seller της συλλογής Eyewear by David Beckham και πλέον προσφέρονται σε μια νέα λειτουργική και ευέλικτη έκδοση χάρη στους νέους μπλε ντεγκραντέ φωτοχρωμικούς φακούς. Το μοντέλο, που είναι κατάλληλο και για οφθαλμικούς φακούς, διακοσμείται στη μετώπη και στους βραχίονες από την χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman - εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.









4ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DB 1129/S

Σύγχρονα μικροσκοπικά, γεωμετρικά οβάλ γυαλιά ηλίου από μέταλλο, σχεδιασμένα και για οφθαλμικούς φακούς. Στη μετώπη και στους βραχίονες από ασετάτ διακρίνεται η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman - εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία.





5ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DB 1130/S

Σύγχρονα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου από λεπτό ασετάτ, σχεδιασμένα και για οφθαλμικούς φακούς, με νέους άνετους και ελαφριούς βραχίονες. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman - εμπνευσμένη από το σύμβολο των φτερών, που μεταφράζεται ως ελευθερία, ανοικτοί ορίζοντες, διάθεση για ταξίδια, προστασία, αποτελεί ένα διακριτικό στοιχείο αισθητικής και λειτουργικότητας στη σαρνιέρα.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4