Πρόσκληση για posters– 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οπτομετρίας

Το World Congress of Optometry σας ενημερώνει ότι η Επιτροπή Προγράμματος δέχεται τώρα υποβολές περιλήψεων για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Οπτομετρίας, σε συνεργασία με την O=MEGA 23, που θα πραγματοποιηθεί από 8-10 Σεπτεμβρίου 2023, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας! Το WCO ενθαρρύνει τα μέλη του να υποβάλουν προτάσεις παρουσίασης για το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριό μας έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Το WCO καλωσορίζει προτάσεις παρουσιάσεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας αιχμής, της κλινικής φροντίδας και της οπτομετρικής εκπαίδευσης. Προτάσεις με πολλούς παρουσιαστές, συζητήσεις σε πάνελ ή/και διαδραστικές συνεδρίες είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

Οι παρουσιάσεις με posters παρέχουν μια μορφή για την παροχή ενός ευρέος φάσματος περιεχομένου (π.χ. ευρήματα επιστημονικής έρευνας, έρευνας για τη δημόσια υγεία ή εκπαίδευση, αναφορές περιπτώσεων συνεχιζόμενης εκπαίδευσης κ.λπ.). Τα posters θα εκτίθενται όλη την ημέρα, με καθορισμένο χρόνο όπου οι εκπρόσωποι μπορούν να μιλήσουν με τους συγγραφείς.

Οι περιλήψεις αφίσας μπορούν να είναι έως και 350 λέξεις. Οι επιστημονικές αφίσες θα πρέπει να παρέχουν μια συμβατική δομημένη περίληψη (Στόχος, Μέθοδοι, Αποτελέσματα, Συμπεράσματα), ενώ άλλοι τύποι αφίσας μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μια μη δομημένη περίληψη, εάν χρειάζεται. Εκτός από την περίληψή σας, θα σας ζητηθεί να παρέχετε τρεις μαθησιακούς στόχους, συν ένα βιογραφικό σημείωμα (CV) και μία φωτογραφία του συγγραφέα που παρουσιάζει, κατάλληλο για χρήση σε διαφημιστικό υλικό.

https://invisionmag.com/call-for-posters-now-open-4th-world-congress-of-optometry/

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4