Optical Papadiamantopoulos και Mont Blanc Eyewear

Δυναμική συνεργασία της Optical Papadiamantopoulos με την Mont Blanc Eyewear
IMG 7345 central
Η εταιρεία Optical Papadiamantopoulos σε συνεργασία με την εταιρεία Delux Hellas, παρουσίασαν με επιτυχία την τοποθέτηση των Mont Blanc Eyewear  στο κατάστημα της Κηφισιάς. Το launch event με τα γευστικότατα εδέσματα  και τις προσεγμένες μουσικές επιλογές του d.j., δημιούργησαν μια εξαιρετική χαλαρωτική διάθεση σε όλους.
Μέσα σε αυτήν την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά λοιπόν, έγινε η παρουσίαση των νέων, ανανεωμένων συλλογών γυαλιών ηλίου και οράσεως, που προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον τόσο ανθρώπων της μόδας και του θεάματος,  όσο και των πιστών φίλων του καταστήματος και του brand. Τα στελέχη της Optical Papadiamantopoulos και της Delux Hellas σε πλήρη ετοιμότητα, δεν άφηναν περιθώριο “κενού” στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων.

IMG 7299IMG 7322
Ο οικοδεσπότης κ. Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος πανταχού παρών,  εύρισκε το χρόνο για μια μικρή και εγκάρδια κουβέντα αλλά και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους. Ο κ. Stefano Mattielo πάντα ευγενής και πρόσχαρος δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για το εξαιρετικό αυτό deal. Ευχές λοιπόν για καλές δουλειές.
IMG 7328IMG 7324

IMG 7312IMG 7304

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4