Γυαλιά Ηλίου Fendi Cut Eye Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019

Ο οίκος FENDI παρουσιάζει τα νέα γυαλιά ηλίου CUT EYE για την Γυναικεία Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19, εκφράζοντας την ρομαντική θηλυκότητα της γυναίκας FENDI.

Δυναμικά αλλά και φίνα, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου αντλούν έμπνευση από τον πειραματισμό στο πάντρεμα χρωμάτων και υλικών: η μικρή φόρμα «μάτι της γάτας» από εξαιρετικά ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι, τονίζεται από χρωματικές αντιθέσεις κοσμητικών φακών, χάρη στην καινοτόμα κατασκευή που ενσωματώνει δύο φακούς μαζί, αποθεώνοντας την εμβληματική αισθητική του FENDI στις χρωματικές αντιθέσεις.

01 FENDI-Cut-Eye-Sunglasses -Womens FW18-19

Η χρωματική παλέτα διαθέτει διακριτικούς συνδυασμούς σε παστέλ αποχρώσεις: χρυσό ανοξείδωτο ατσάλι με γαλάζιους/καφέ φακούς, ασημί ανοξείδωτο ατσάλι με ροζ/μπλε φακούς και ασημί ανοξείδωτο ατσάλι με κίτρινους/γκρι φακούς.

03 FENDI-Cut-Eye-Sunglasses -Womens FW18-19

Τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI CUT EYE διατίθενται στα καταστήματα FENDI και σε επιλεγμένα high-end οπτικά καταστήματα (μοντέλο FF 0342/S).

05 FENDI-Cut-Eye-Sunglasses -Womens FW18-19

Σχετικά με το SafiloGroup

H συλλογή γυαλιών Fendi παράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup, την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιο διανομέα. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων» (σημείωση προς συντάκτη: EyewearProductSchool), επιβεβαιώνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων της Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. H φοίτηση στην «Σχολή Οπτικών Προϊόντων Safilo» είναι τριετής συνδυάζοντας θεωρητικά μαθήματα και πρακτική, και δέχεται μέχρι και δέκα μαθητές κάθε χρόνο. Το όραμα της είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς διευθυντών οπτικών προϊοντων που θα διαθέτουν το πάθος και την αριστοτεχνία της εκατονταετούς παράδοσης ανώτερων οπτικών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4