Η συλλογή γυαλιών Moschino Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019

Ο MOSCHINO παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019, παραγωγής και διανομής του Safilo Group.

Τα νέα μοντέλα γυαλιών αποπνέουν την ειρωνική πολυτέλεια του Moschino καθώς και την απόλυτη πολυτέλεια, με εξαιρετικό σχεδιασμό που αποτυπώνει την τολμηρή δημιουργικότητα της Ιταλικής Μάρκας και του Καλλιτεχνικού της Διευθυντή, Jeremy Scott.
Αντλώντας έμπνευση από εμβληματικά κομμάτια που κατατάσσονται ψηλά στο αρχειακό υλικό του Moschino, η νέα συλλογή «χτίστηκε» πάνω σε διαχρονικά, χαρακτηριστικά στοιχεία: Το Μεταλλικό Λογότυπο, τις Μεταλλικές Διακοσμητικές Αλυσίδες, τα Μεταλλικά Τρουκς και το Λογότυπο του Διπλού Ερωτηματικού.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μία γκάμα μαύρου και ταρταρούγας με χρυσά μεταλλικά τελειώματα, καθώς και κόκκινο και λευκό αλλά και μια πιο σκανδαλιάρικη γκάμα: λευκά πουά σε μαύρο, φούξια, ροζ, βιολετί και τιρκουάζ. Τα χρώματα υπογραμμίζονται από χρυσές λεπτομέρειες που κοσμούν όλη τη συλλογή, υπό την μορφή τρισδιάστατων λογότυπων, τρουκς, αλυσίδας και καθρεπτέ φακών.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Moschino και σε high-endοπτικά καταστήματα, από τον Οκτώβριο 2018.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ
Στην τελευταία συλλογή Moschino Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, ο Jeremy Scott εξορμά στην διαβόητη Περιοχή 51 και δημιουργεί μια συλλογή που θέτει τις θεωρίες συνωμοσίας στις υπηρεσίες της μόδας. Για τα Γυαλιά της κολεξιόν, η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1960 μεταφράστηκε σε εξαιρετικά θηλυκές και ειρωνικά μικροσκοπικές φόρμες.

MOS 029/S
Ένα εξαιρετικά θηλυκό και ειρωνικά μικροσκοπικό μοντέλο που κατασκευάστηκε από φίνο και γυαλιστερό ασετάτ. Η νέα φόρμα ερμηνεύει την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1960 με μια σύγχρονη ματιά.

Χρωματική Παλέτα: μαύρο με λευκά πουά και γκρι φακούς, φούξια με γκρι φακούς, ταρταρούγα με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς.

2016100MU1IR R02

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ
Το εμβληματικό στοιχείο του Moschino μεταφέρει τα γυαλιά στην σφαίρα του κοσμήματος. Πολύτιμακαιθηλυκά!

 

MOS 022/S
Αυτή η επίπεδη και αυστηρή μάσκα αποτελεί μια από τις επιβεβλημένες αγορές της σεζόν σε γυαλιά ηλίου. Λεπτά και ελαφριά μεταλλικά προφίλ στολίζονται από την εμβληματική διακοσμητική αλυσίδα στα άκρα τους. Το μικρό μεταλλικό λογότυπο αποτελεί τη νέα εμβληματική ερμηνεία της μάρκας στους βραχίονες.

MOSCHINO-MOS022S 2014630000VQ R00

MOS 023/S
Αυτό το πολυτελές και θηλυκό μοντέλο γυαλιών ηλίου διατίθεται και με διαφανείς φακούς, ως μοντέλο οράσεως. Λεπτός σκελετός από ασετάτ που συνδυάζεται με διπλή μεταλλική γέφυρα και την εμβληματική διακοσμητική αλυσίδα στα άκρα. Το μικρό μεταλλικό λογότυπο αποτελεί τη νέα εμβληματική ερμηνεία της μάρκας στους βραχίονες.
Χρωματική παλέτα μοντέλου με διαφωνείς φακούς: δαμασκηνί/χρυσό, ταρταρούγα/χρυσό, μαύρο/χρυσό.

MOSCHINO-MOS023S_20145902M299_R00.jpg

METALSTUDS
Mεταλλικάκαρφιάχρησιμοποιούνταιωςντεκόρπολυτελείαςγιανααναδείξουντοτολμηρόπνεύμα του Moschino

MOS 016/S
Τολμηρός σχεδιασμός που συνδυάζει μια τετραγωνισμένη, υπερμεγέθη φόρμα με έντονους βραχίονες που διανθίζονται από πλήθος τρουκς, υπενθυμίζοντας την rock’n roll διάθεση της μάρκας.
Η χρωματική παλέτα: σικλαμέν με ροζ ντεγκραντέ φακούς, βεραμάν με μπλε φακούς, σκούρα ταρταρούγα με σκούρους μπλε φακούς, μαύρο με σκούρους γκρι φακούς.

MOSCHINO-MOS016S 2013970QHO9R R00

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4