Σε ένα δροσερό event μόδας, την Πέμπτη 19/7, το κατάστημα οπτικών Gruppo Ottico – Γιάννης Κουλμπαλόγλου στη Νέα Σμύρνη παρουσίασε την νέα συλλογή γυαλιών Gucci Ανοιξη/Καλοκαίρι 18.

Οι προσκεκλημένοι – πελάτες, φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο – είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ξεχωριστά σχέδια γυαλιών της συλλογής του λαμπερού Οίκου, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της σεζόν αλλά και να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα νέα μοντέλα.

IMG 5056
@nikos_anadiotis

Αντλώντας έμπνευση από την νέα monocolor καμπάνια του Οίκου, ο χώρος είχε διαμορφωθεί ιδιαίτερα με μία εντυπωσιακή Gucci βιτρίνα προσφέροντας παράλληλα στους καλεσμένους δροσερό παγωτό με φρουτώδεις γεύσεις ακολουθώντας το καλοκαιρινό concept της καμπάνιας.

IMG 5045
@eviskaroni  @anthony_kiskiras

Κομψή και εκκεντρική, αλλά και πλούσια διακοσμημένη, αυτή τη σεζόν η συλλογή γυαλιών Gucci εξερευνεί σχήματα, χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία με αστείρευτη δημιουργικότητα και περιέργεια, αναδημιουργώντας παράλληλα τις σιλουέτες και τα χρώματα των '80s, με τολμηρές ‘oversize’ αναλογίες, διαφανείς ‘fluo’ τόνους και ζωντανές αποχρώσεις με μια ασυνήθιστη πολυτέλεια.

IMG 5106
@natasa_kalogridi

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4