Exclusive Event: Παρουσίαση συλλογής SS2018 GF Ferre Eyewear (PHOTOS)

Ο διεθνούς φήμης οίκος γυαλιών ηλίου και οράσεως GF Ferre Eyewear, με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του συλλογή SS2018, σε ένα Exclusive Event για ανθρώπους των media, επαγγελματίες οπτικούς, καθώς και ένα πλήθος επωνύμων.

Το ιστορικό brand GF Ferre, τα τελευταία τρία χρόνια ανήκει πλέον στον όμιλο V-Italian Concepts, και η οικογένεια Αντωνάκου έχει αναλάβει με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης την αναβίωση αυτού του σημαντικού brand, μέσω του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διανομής των γυαλιών στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες 46 χώρες παγκοσμίως.

01b-IMG 1487

Η παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στο νέο boutique hotel V1935, ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της Αθήνας, με ξεκάθαρο τον συμβολισμό και τον συσχετισμό με τον χαρακτηρισμό του ίδιου του Giafranco Ferre ως «Αρχιτέκτονα της Μόδας»!

02-554757
Photo: Πάνος Αντωνάκος - Μarketing Εxecutive, Μάρω Αντωνάκου - Μarketing Director, Δημήτρης Αντωνάκος - Πρόεδρος Ομίλου, Νατάσα Αντωνάκου - CEO Ομιλου, Πάνος Κατσιαρδής - Dep. CEO ομίλου, Debbie Finnesey Katsiardis - Μέλος ΔΣ ομίλου

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με πολλά από τα νέα σχέδια γυαλιών του brand, κάτω από τον Αττικό ουρανό και τον λαμπερό ήλιο στο μοναδικής αισθητικής roof garden! 

03-IMG 1477

Μεταξύ των επωνύμων καλεσμένων που παραβρέθηκαν ήταν οι: Μελέτης Ηλίας, Ευρυδίκη, Κική Τσόλκα, Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Ίρις Λεονταρίτη, Αλέξης Φούκος, Έμη Λιβανίου, Claydee, Πάνος Αμαραντίδης, Ελένη Λευθεριώτη, Γιώργος Χατζηπαύλου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλων Τσούνης, Κωνσταντίνος Φραντζής, Πέτρος Ιωάννου, Ελένη Καρακάση, Νίνα Λοτσάρη, Χρήστος Μπίρμπας, Θοδωρής Φραντζέσκος, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Δημήτρης Παπάς, Αναστασία Περράκη, Δήμητρα Κωστάκη, Δημήτρης Ντάνασης, Νίκη Σερέτη, Χάρης Συντζάκης Τάσος Τρανούλης, Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Τζώρτζια Βαϊνά, Ραμόνα Βλαντή, Νίκος Τζιουβάρας, Αλέξανδρος Ζώης, Γιάννης Κουτσαφτάκης κ.α.

04-IMG 1519

Την υποδοχή των λαμπερών καλεσμένων στο πρώτο αυτού event στην Ελλάδα για τη GF Ferre Eyewear επιμελήθηκε η Έλενα Γεωργανά, η οποία και δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας, αισθάνομαι υπερήφανη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο όμιλος V-Italian Concepts και ευχαριστώ από καρδιάς τους όλους εκείνους που εμπνέονται από τη δημιουργικότητα και στηρίζουν τη μοναδικότητα!».

554696

Η κ. Νατάσα Αντωνάκου, Ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου V-Italian Concepts, δήλωσε: «Πιστοί στην αποστολή μας να κάνουμε τους ανθρώπους να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, να εμπνέουμε αισθήματα χαράς και αυτοπεποίθησης, καλωσορίσαμε σήμερα τους φίλους του Brand GF Ferre που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Συνεχίζουμε να επιχειρούμε με θάρρος, ποιότητα, και δυνατό όραμα, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και με μεγάλη υπερηφάνεια για όσα πετυχαίνουν Ελληνικοί όμιλοι που τολμούν».

554731

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site: http://v-italianconcepts.com/ 

Το πετυχημένο event ανέλαβαν η PS Group (συνολική οργάνωση και επιμέλεια) και η BRB Creative Concepts (concept & PR).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4