Ο Khalid El-Gendy νέος Γενικός Διευθυντής Alcon Ελλάδος & Βουλγαρίας

Ο κ. Khalid El-Gendy ανέλαβε τη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή της Alcon Ελλάδος και Βουλγαρίας με ισχύ από 1η Αυγούστου 2016, αντικαθιστώντας τον κ. Δ. Μπρίλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη νεοσύστατη θέση του Head Indirect Markets για την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Ο κ. El-Gendy εντάχθηκε στο δυναμικό της Alcon το 2015 και εργάστηκε μαζί με την ηγετική ομάδα πάνω σε πρωτοβουλίες στρατηγικής σημασίας, ως Επικεφαλής για τη Στρατηγική στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Πριν την ένταξή του στην Alcon, ο κ. El-Gendy κατείχε θέσεις ευθύνης στην McKinsey & Company για πολυεθνικές εταιρείες ιατροτεχνολογικών  μηχανημάτων και φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και παρόχους φροντίδας υγείας, με έμφαση στους τομείς επιχειρηματικής στρατηγικής, στρατηγικής πωλήσεων και μάρκετινγκ. 

Είναι κάτοχος πτυχίου Ιατρικής–Χειρουργικής, καθώς και πτυχίου στην Επιστήμη της  Αναπτυξιακής Νευροβιολογίας από το Guy’s, King’s & St. Thomas’ Hospital Medical School του Λονδίνου. Για 6 χρόνια άσκησε το επάγγελμα του ιατρού στο Λονδίνο με ειδίκευση στη γαστρεντερική χειρουργική και την αγγειοχειρουργική.


Πηγή: Medlabgr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4