×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/1013

Ξεκίνησαν οι δειγματισμοί για τα Gucci από την Delux Hellas

Μετά την αλλαγή "σκυτάλης" που πραγματοποιήθηκε σε διεθνές επίπεδο από την "μητρική" εταιρία, πλέον τα GUCCI EYEWEAR θα αντιπροσωπεύονται και θα διανέμονται αποκλειστικά από την DELUX HELLAS. Οι δειγματισμοί για τα γυαλιά οράσεως και ηλίου για το 2017 ήδη ξεκίνησαν και όπως πάντα θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα...

Ανακοίνωση της Delux Hellas

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι δειγματισμοί των νέων συλλογών γυαλιών GUCCI οράσεως –ηλίου για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 ξεκινούν από τις 15 Νοεμβρίου 2016.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ομίλου Gucci Alessandro Michele έχει δώσει στο brand μια πνοή ανανέωσης, τοποθετώντας το στη θέση που του αξίζει!
Gucci 680x
Οι δειγματισμοί θα γίνουν:

· Για τους πελάτες της Αθήνας, στα γραφεία της εταιρείας μας Μεσολογγίου 26 στον Αλιμο,

· Για τους πελάτες εκτός Αθηνών κατόπιν επικοινωνίας

Για προγραμματισμένα ραντεβού και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κο Χρήστο Δημητρόπουλο στο 6988 228929 ή με τον κο Mattielo Stefano στο 6932 221133.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας μέχρι σήμερα και ευχόμαστε καλή συνέχεια συνεργασίας."

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ελπίδα Κουσίδου
Marketing Dept

 

 

 



Info: www.deluxhellas.gr 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έκθεση εικόνων

{gallery}1013{/gallery}
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4