Η De Rigo ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της

Η ιταλική, οικογένεια De Rigo Vision εξαγόρασε το τμήμα γυαλιών της Rodenstock, προσθέτοντας δύο επώνυμες μάρκες στο χαρτοφυλάκιό της, ενισχύοντας παράλληλα την πλατφόρμα διανομής και το ευρωπαϊκό της αποτύπωμα.

Η προσθήκη της μάρκας γυαλιών της Rodenstock και των γυαλιών Porsche Design αποτελεί μεγάλη ώθηση στο χαρτοφυλάκιο De Rigo, δήλωσε η γενική διευθύντρια Angelina Chee. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε αυτές τις δύο μεγάλες μάρκες, οι οποίες είναι ήδη γνωστές και σεβαστές στην αγορά».

Σε κοινή δήλωση, η Chee και ο Tim McCann, γενικός διευθυντής Rodenstock Australia, δήλωσαν ότι προσβλέπουν σε μια στενή συνεργασία για να εξασφαλίσουν μια ομαλή μετάβαση, ενισχύοντας τελικά την εμπειρία των πελατών τόσο των φακών Rodenstock όσο και των γυαλιών De Rigo. Με τη μετάβαση της επιχείρησης, όλες οι υπάρχουσες συμβάσεις θα συνεχιστούν, μεταβαίνοντας από τη Rodenstock στγ De Rigo, είπε ο Chee, προσθέτοντας ότι η De Rigo θα εγγυηθεί την εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλα τα προϊόντα από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εξαγορά.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2023.

https://www.nzoptics.co.nz/articles/archive/de-rigo-boosts-portfolio/

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4