Νέα συλλογή γυαλιών ηλίου προς τιμήν του Elton John

Η Walmart λανσάρει τα αποκλειστικά γυαλιά ηλίου της συλλογής Elton John για να τιμήσει την καριέρα του τραγουδιστή στις ΗΠΑ

Καθώς η περιοδεία του Elton John "The Farewell Yellow Brick Road Tour" ολοκληρώνεται στο Λος Άντζελες αυτήν την εβδομάδα, η Walmart συμμετέχει στον εορτασμό του ορόσημου με την κυκλοφορία ενός αναμνηστικού σκελετού γυαλιών ηλίου περιορισμένης έκδοσης.

Τα γυαλιά ηλίου περιορισμένης έκδοσης  L.A. '22 είναι μια σύγχρονη έκδοση των εμβληματικών σκελετών που φόρεσε ο θρυλικός τραγουδιστής στις δύο συναυλίες του που καθόρισαν την καριέρα του το 1975 για να γιορτάσει το τέλος της περιοδείας του στις ΗΠΑ στον ίδιο χώρο.

Ο τραγουδιστής του "Rocket Man" διαθέτει πάνω από 60 σκελετούς εμπνευσμένους από το δικό του στυλ, διαθέσιμους στα καταστήματα  Walmart Vision Centers, στο Sam’s Club και στο διαδίκτυο κατάστημα Walmart.com.

Ως μέρος της κυκλοφορίας περιορισμένης έκδοσης, 600 αριθμημένα γυαλιά ηλίου θα είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για 99 $ — το καθένα συνοδεύεται από μια αναμνηστική θήκη, αναμνηστικό πανί καθαρισμού και συσκευασία περιορισμένης έκδοσης με την εικόνα του Sir Elton.

 https://www.visionmonday.com/people/article/walmart-launches-exclusive-elton-john-collection-sunglasses-to-commemorate-singers-us-touring-career/

Πηγή https://www.esquire.com/style/mens-accessories/g27688588/elton-john-sunglasses-photos-history/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4