Απροσδόκητη ώθηση σε αυστραλιανή εταιρεία γυαλιών ηλίου λόγω... Johnny Depp

Η πρόσφατη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ καθήλωσε τις ΗΠΑ για έξι εβδομάδες αυτή την άνοιξη. Το πρώην ισχυρό ζευγάρι έβγαλε στον αέρα την προσωπική του… μπουγάδα, μερικές φορές με αρκετά γραφικές λεπτομέρειες. Ο καθένας κατέθεσε για κακοποίηση -τόσο σωματική όσο και ψυχική- από τον άλλον.Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτα «φασαρία» για αυτήν την… αστρική στιγμή #metoo. Οι περισσότεροι διαμόρφωσαν γνώμη και/ή δήλωσαν πίστη είτε για τον #TeamDepp είτε για τον #TeamAmberHeard.

Καθώς η δίκη συνεχιζόταν, οι άνθρωποι έδιναν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στις βοηθητικές λεπτομέρειες, όπως το τι φορούσαν ο Ντεπ και η Χερντ μια δεδομένη ημέρα ή αλλαγές στη συμπεριφορά τους. Δεν άργησε να ξεχωρίσει ένα στοιχείο: τα γυαλιά περιορισμένης έκδοσης του Depp από την AM Eyewear, το μοντέλο Ava in Yellow Mellow. Ο Ντεπ πιθανότατα αγόρασε αυτά τα γυαλιά πριν από οκτώ χρόνια, ενώ δούλευε στην Αυστραλία.

Το μοντέλο έχει βγει από την παραγωγή εδώ και χρόνια. Αλλά μετά την εμφάνιση του ηθοποιού με αυτά, η AM Eyewear έχει δει ένα κύμα ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο μοντέλο. Τόσο πολύ, μάλιστα, που η εταιρεία σκέφτηκε να το επαναφέρει. Μια τέτοια κίνηση φαινομενικά θα ήταν αντίθετη με τον όρο «περιορισμένη έκδοση». Ωστόσο, ο ιδρυτής της AM Eyewear Simon (Kumar) Ponnusamy δήλωσε ότι η εταιρεία του δεν έχει καμία πρόθεση να επαναφέρει το «Johnny Depp frame», παρά την πίεση να το κάνει.

https://invisionmag.com/johnny-depp-trial-gives-unexpected-boost-to-australian-eyewear-company/

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4