Indivisual
Προσωποποιημένοι Φακοί Επαφής
Σιλικόνης Υδρογέλης
για τις απαιτητικές σας εφαρμογές!

Ο Indivisual είναι ο προσωποποιημένος και εξατομικευμένος φακός επαφής, σιλικόνης υδρογέλης της Menicon. Είναι ιδανικός για χρήστες με υψηλές είτε ακραίες παραμέτρους (διοπτρίες, καμπυλότητα, διάμετρο κερατοειδή) αλλά και για τους χρήστες φακών επαφής που αντιμετωπίζουν δυσφορία ή ενόχληση με τους συμβατικούς φακούς επαφής υδρογέλης.

Indivisual και Indivisual Toric
για τη διόρθωση της μυωπίας, υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού
1

Ο Indivisual είναι φακός επαφής 3μηνιαίας αντικατάστασης και κατασκευάζεται βάσει της συνταγής του χρήστη και της ανατομίας του κερατοειδή του, εξασφαλίζοντας βέλτιστη εφαρμογή.
Διαθέτει ευρεία σφαιρική οπτική ζώνη, ασφαιρική περιφέρεια και ιδανικό σχεδιασμό άκρων για βέλτιστη άνεση κατά τη χρήση.
Το εύρος ισχύος κυμαίνεται από -25.00D έως +25.00D ενώ στον Indivisual Toric, ο κύλινδρος κατασκευάζεται με ακρίβεια μίας μοίρας! Ο Indivisual Toric διαθέτει δύο πλευρικά έρματα στον οριζόντιο άξονα, ασύμμετρο κάθετο σχεδιασμό καθώς και πρόσθια τορική γεωμετρία, χαρακτηριστικά που προσδίδουν δυναμική σταθεροποίηση στο φακό και συνεπώς σταθερή όραση και αυξημένη άνεση. |

Παράγοντες επιτυχημένης εφαρμογής της σειράς Indivisual :

  • Τα εγχάρακτα σημάδια (R) και (L) είναι ευδιάκριτα και τοποθετούνται στο πάνω μέρος.
  • Σημαντική η τοποθέτηση της τριπλής εγχάρακτης σήμανσης στην 6η ώρα.
  • Μέτρηση της διαμέτρου του κερατοειδή.
  • Υπολογισμός παραμέτρων από αρχική συνταγή και κερατομετρία, χωρίς να επαλαμβάνονται παράμετροι από προηγούμενο τύπο φακού.

Indivisual Progressive και Indivisual ProgressiveToric

για τη διόρθωση της πρεσβυωπίας και του αστιγματισμού

Για τις απαιτήσεις των πρεσβυώπων, διατίθεται ο εξατομικευμένος Indivisual Progressive και ο αστιγματικός Indivisual Progressive Toric με κέντρο μακρινής όρασης (CD) ενώ για τους χρήστες πολυεστιακών φακών επαφής με αυξημένες ανάγκες κοντινής όρασης, διατίθεται και ο σχεδιασμός Indivisual Progressive Near και Indivisual Progressive Near Toric με κέντρο κοντινής όρασης (CΝ) ο οποίος τοποθετείται στον μη κυρίαρχο οφθαλμό.
2

Χαρακτηριστικά φακών Indivisual συνοπτικά:
Υλικό:
Σιλικόνης Υδρογέλης
(Filcon V3, 74% υδροφιλία, μη ιονικό, Dk: 60)
3

*Κάθε φακός διαθέτει την ένδειξη R (Right) ή L (Left) αντίστοιχα ενώ στη συσκευασία αναγράφεται, εφόσον επιθυμείτε, το όνομα του πελάτη και του υπεύθυνου εφαρμοστή.

* Ως φακός εξατομικευμένης κατασκευής στον τόρνο, δεν διατίθεται σε blisters για διαγνωστική χρήση αλλά υπάρχει η επιλογή της αντικατάστασης στην αρχική παραγγελία.

Η επιλογή των τελικών παραμέτρων μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια του λογισμικού Easyfit.
Επικοινωνήστε μαζί μας για την εγκατάστασή του!
4

Με την εγγραφή σας στο b2b της εταιρείας https://b2b.contact-lenses.gr/ έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της Menicon καθώς και να παρακολουθείτε μελλοντικά webinars, να κατεβάζετε δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα και τους φακούς επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας :

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2811103060 (Ελένη Πουλερέ)
  • 6983195511 (Σοφία Αναστασιάδου)

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της contact-lenses.gr

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4