Η Copenhagen Specs «ζωντάνεψε» και πάλι τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις γυαλιών

Η Copenhagen Specs «ζωντάνεψε» και πάλι τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις γυαλιών Φωτο: Uffe Karlsson

Αφού ακυρώθηκε μόλις μία ημέρα πριν από το άνοιγμα της, το 2020, η Copenhagen Specs άνοιξε ξανά τις πύλες της στις 5 Μαρτίου για να… αναζωπυρώσει τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις γυαλιών στη Βόρεια Ευρώπη. Το σκηνικό γνωστό, στο «Lokomotivværkstedet» - το κτήριο επισκευής τρένων εκατονταετίας- φιλοξένησε 53 εκθέτες που παρουσίασαν περισσότερες από 85 καινοτόμες μάρκες. Στην έκθεση συμμετείχαν 608 μοναδικοί επισκέπτες από 16 διαφορετικές χώρες (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Νήσος Φερόε, Ισλανδία, Γροιλανδία, Φινλανδία, Πολωνία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία και Ελβετία), οι οποίοι απόλαυσαν την επιστροφή της διά ζώσης διάδρασης και πέτυχαν πλήρως τους αγοραστικούς τους στόχους, επιβεβαιώνοντας την Copenhagen Specs ως σκανδιναβικό επιχειρηματικό κόμβο.

Ο διευθύνων σύμβουλος/ιδρυτής της Copenhagen Specs Morten Gammelmark δήλωσε: «Ήταν τόσο μεγάλη χαρά που τελικά καταφέραμε και πάλι να φιλοξενήσουμε τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις γυαλιών στην Copenhagen Specs μετά από μια περίοδο που λόγω Covid ακυρώθηκαν οι περισσότερες εμπορικές εκθέσεις. Αλλά δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε χωρίς τη μεγάλη υποστήριξη από τους εκθέτες και τους επισκέπτες, που μπήκαν μπροστά και μας στήριξαν. Είμαστε πολύ ευγνώμονες γι’ αυτό!»

Η νέα εκδήλωση Specs που ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια βρίσκεται τώρα σε καλό δρόμο. Η ανεξάρτητη αγορά γυαλιών θα… ανθίσει ξανά τον Μάιο στην Ισπανία. Το Barcelona Specs, 7-8 Μαΐου 2022, θα καλωσορίσει τους λάτρεις των γυαλιών σε μία πολύ άνετη ατμόσφαιρα, στο Fira Barcelona Montjuic, στο κέντρο της Βαρκελώνης.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους οπτικούς της Νότιας Ευρώπης να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα καλύτερα γυαλιά, ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4