MARK JACOBS - ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

THE ICON: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MJ 1028/S

 

mj 1028

 

Γυαλιά ηλίου σε μακρόστενο «cat eye» σχήμα από έντονο ασετάτ που έχει υποστεί ειδική τρισδιάστατη επεξεργασία η οποία αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητα του μοντέλου. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου JJ ξεχωρίζει στο σκελετό, ενώ το λογότυπο Μarc Jacobs είναι χαραγμένο σε μεταλλική πλάκα και στα δύο εσωτερικά ακροβραχιόνια. H χρωματική παλέτα αποτελείται από κομψές και κλασσικές αποχρώσεις και συνδυάζεται με μονόχρωμους φακούς.

 

THE ICON: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MJ 1030/S

mj 1030

 

Γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας από έντονο ασετάτ που έχει υποστεί ειδική τρισδιάστατη επεξεργασία η οποία αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητα του μοντέλου. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου JJ ξεχωρίζει στο σκελετό, ενώ το λογότυπο Marc Jacobs είναι χαραγμένο σε μεταλλική πλάκα και στα δύο εσωτερικά ακροβραχιόνια. H χρωματική παλέτα αποτελείται από κομψές και κλασσικές αποχρώσεις και συνδυάζεται με μονόχρωμους και ντεγκραντέ φακούς.

 

THE MOD: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MJ 1034/S

 

mj 1034

 

Γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ που έχει υποστεί ειδική τρισδιάστατη μπιζουτέ επεξεργασία, χαρίζοντας ανάλαφρη αίσθηση στο μοντέλο. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου JJ ξεχωρίζει στο σκελετό, ενώ το λογότυπο Μarc Jacobs κοσμεί διακριτικά στους βραχίονες. H χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κομψές αποχρώσεις, καθώς και εκλεπτυσμένους διαφανείς τόνους.

 

THE MOD: ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ MJ 1036/S

 

mj 1036

 

Γυαλιά ηλίου σε στρογγυλό σχήμα από ασετάτ που έχει υποστεί ειδική τρισδιάστατη μπιζουτέ επεξεργασία, χαρίζοντας ανάλαφρη αίσθηση στο μοντέλο. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου JJ ξεχωρίζει στο σκελετό, ενώ το λογότυπο Marc Jacobs κοσμεί διακριτικά στους βραχίονες. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κομψές αποχρώσεις, καθώς και εκλεπτυσμένους διαφανείς τόνους.

 

THE ICON: ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ MJ 1033

 

mj 1033

 

Γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδας από έντονο ασετάτ που έχει υποστεί ειδική τρισδιάστατη επεξεργασία η οποία αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητα του μοντέλου. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου JJ ξεχωρίζει στο σκελετό, ενώ το λογότυπο Μarc Jacobs είναι χαραγμένο σε μεταλλική πλάκα και στα δύο εσωτερικά ακροβραχιόνια. H χρωματική παλέτα αποτελείται από κομψές και κλασσικές αποχρώσεις, καθώς και εκλεπτυσμένους διαφανείς τόνους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4