EYEWEAR by DAVID BECKHAM - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

Η νέα Συλλογή Eyewear by David Beckham για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021 αντλεί έμπνευση από το ανεπιτήδευτο, Βρετανικό στιλ του David και εστιάζει στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα. Τα μοντέλα απευθύνονται στον καταναλωτή που αγαπά τα κλασικά σχέδια και την κοσμοπολίτικη αίσθηση.

Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως από ελαφριά, υψηλής ποιότητας υλικά που αναπτύχθηκαν από την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών.

Μετά το Παρίσι και το Μαϊάμι, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει το ταξίδι του στο Λονδίνο. Η πόλη αποτελεί την έμπνευση αυτής της συλλογής και αποτυπώνει πλήρως τη βρετανική, διαχρονική αίσθηση της μάρκας Eyewear by David Beckham.

beckham logo1

Η κλασική και διαχρονική αύρα του Λονδίνου ζωντανεύει μέσα από τη συλλογή και τη καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, που βασίστηκε στην εικαστική γλώσσα που καθιέρωσαν προηγούμενες καμπάνιες μας με αφετηρία εμβληματικές εικόνες θρυλικών αστέρων του κινηματογράφου.

Ο David φωτογραφίζεται πλαισιωμένος από ζεστούς τόνους και την κομψή ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων του Λονδίνου, που αποτυπώνεται στα μοντέλα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Η φωτογράφιση της νέας καμπάνιας έγινε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο Matthew Brookes.

Δύο βασικά σχέδια διατρέχουν τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 και αναδεικνύουν τα πιο εμβληματικά μοντέλα γυαλιών ηλίου και οράσεως της DB Eyewear, σε μια ολοκληρωμένη συλλογή που τα παρουσιάζει ανανεωμένα και ενισχυμένα.

«Χωρίς αμφιβολία, το Λονδίνο είναι μία από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο και γι 'αυτό αποτέλεσε και έμπνευση για τη νέα μου συλλογή γυαλιών. Η πόλη είναι γεμάτη ιστορία, η αρχιτεκτονική της είναι διαχρονική και οι δρόμοι της εμβληματικοί. Αυτές είναι και οι ιδιότητες που ήθελα να αποτυπωθούν στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που είμαι Λονδρέζος και αυτό ακριβώς το πάθος που έχω για την πόλη μου είναι και η βάση για τη νέα μου συλλογή» David Beckham

beckham1

 

Γυαλιά ηλίου DB 7062/s

Διαχρονικά στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου από έντονο ασετάτ, σχεδιασμένα για παράλληλη χρήση με φακούς οράσεως. Η μεταλλική λεπτομέρεια Talisman ενώνει οπτικά το μπροστινό μέρος με τους βραχίονες, ενώ ο μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων διακοσμείται από ένα ρετρό μοτίβο (vclines).

glass1 4

 

beckham2

 

Γυαλιά ηλίου DB 7063/s

Γυαλιά ηλίου σε φόρμα ορθογώνιας μάσκας από έντονο ασετάτ, εμπνευσμένα από τα εμβληματικά γυαλιά ηλίου του Ιταλού ηθοποιού Μαρτσέλλο Μαστρογιάννι. Η μεταλλική λεπτομέρεια Talisman ενώνει οπτικά το μπροστινό μέρος με τους βραχίονες, ενώ ο μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων διακοσμείται από ένα ρετρό μοτίβο (vclines).

glass5

 

beckham3

 

Γυαλιά οράσεως DB 7070

Σύγχρονα γυαλιά οράσεως σε ορθογώνια φόρμα από έντονο ασετάτ, με την μεταλλική λεπτομέρεια Talisman να διακρίνεται στους βραχίονες, ενώ ο μεταλλικός πυρήνας των βραχιόνων διακοσμείται από ένα ρετρό μοτίβο (vclines).

glass6 9

 

Η Συλλογή Eyewear by David Beckham για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 διατίθεται παγκοσμίως σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών από τον Οκτώβριο 2021.  Η συλλογή παράγεται και κατασκευάζεται από το Safilo Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4