ISABEL MARANT - ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

 

ΣΥΛΛΟΓΗ «THE NEW»

Σχεδιασμένα για την σύγχρονη, κομψή γυναίκα που έχει προσωπική άποψη για το στιλ και τις τάσεις, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν από μόνα τους μια τολμηρή δήλωση μόδας με μια ανάλαφρη διάθεση. Μια σειρά από διαχρονικές φόρμες, εξαιρετικής κατασκευής από λεπτό ασετάτ και τονισμένες από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες: το εμβληματικό Ασημί Φύλλο της μάρκας, ως μεταλλικό στοιχείο στο μπροστινό μέρος, ο εξόχως σμιλευμένος μεταλλικός πυρήνας που φαίνεται μέσα από το διπλής στρώσης ασετάτ των βραχιόνων, το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το ακροβραχιόνο σε εμβληματικό σχήμα φύλλου.

Η χρωματική γκάμα περιλαμβάνει κλασσικούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, καθώς και διακριτικές παστέλ αποχρώσεις αλλά και ζωηρούς συνδυασμούς, για ακόμη περισσότερο στιλ.


1

IM 0051s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0051/S

Στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό από ασετάτ σε μοδάτες και κομψές αποχρώσεις, με το λογότυπο ISABEL MARANT στους βραχίονες και το εμβληματικό ασημί φύλλο ως διακοσμητικό στο μπροστινό μέρος.

Διατίθενται σε ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, κίτρινη ταρταρούγα με μπλε ντεγκραντέ φακούς, πράσινο με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, κρεμ με γκρι ντεγκραντέ φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 μοντέλο IM 0052/S

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό από ασετάτ σε μοδάτες και κομψές αποχρώσεις, με το λογότυπο ISABEL MARANT στους βραχίονες και το εμβληματικό ασημί φύλλο ως διακοσμητικό στο μπροστινό μέρος. Διατίθενται σε μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, μαύρο με μπορντό φακούς, κίτρινη ταρταρούγα με μπλε φακούς, πράσινο με πράσινους φακούς, κρεμ με γκρι φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΣΥΛΛΟΓΗ “IN LOVE”

Με τις αφαιρετικές και ελαφριές της φόρμες, που αναδεικνύεται μέσα από ζωηρά χρώματα, η συλλογή «IN LOVE» εκφράζει τη φιλοσοφία της μάρκας. Αυτές οι λεπτές φόρμες, με το διακριτικό λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλο στο μπροστινό αλλά και τα ακροβραχιόνια στο ίδιο εμβληματικό σχήμα, αποτελούν μία έκρηξη χρώματος: η φυσική προτίμηση της μάρκας για τολμηρές αντιθέσεις μετουσιώνεται εδώ σε ζωντανές αποχρώσεις, όπως φούξια με ροζ-μπλε φακούς αλλά και υπέροχες μονοχρωμίες σε μαύρο, λευκό και πράσινο.

 
1

 

 

IM 0051s

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0049/G/S

Θηλυκά γυαλιά ηλίου από ασετάτ με ντεγκραντέ φακούς σε κομψούς και συνάμα ποπ χρωματισμούς, με το λογότυπο ISABEL MARANT στους βραχίονες και το εμβληματικό ασημί φύλλο ως διακοσμητικό στο μπροστινό μέρος.

Διατίθενται σε ταρταρούγα με γκρι/καφέ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, μπλε/κρεμ με πράσινους φακούς, φούξια με δαμασκηνί/ροζ/γαλάζιους ντεγκραντέ φακούς, κρεμ με γκρι/μπεζ/τριανταφυλλί φακούς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΗ «LUCK»

Φινετσάτα με άποψη, αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από μέταλλο και ασετάτ αποπνέουν την γνήσια, διακριτική θηλυκότητα της μάρκας, με σύγχρονες πινελιές που υπογραμμίζονται από απροσδόκητες αποχρώσεις. Δημιουργώντας μια τέλεια ισορροπία διαφορετικών υλικών, αυτές οι θηλυκές φόρμες καθηλώνουν με τις γαλακτερές αποχρώσεις των ασετάτ πλαισίων, που διακοσμούνται με το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλλο στο μπροστινό μέρος αλλά και στα επιρρίνια. Οι λεπτοί μεταλλικοί βραχίονες φέρουν το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και ακροβραχιόνια στο εμβληματικό σχήμα φύλλου, ως διακριτικές λεπτομέρειες υπογραφής.

  1

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0054/S

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου από μέταλλο με ασετάτ πλαίσια σε κλασσικές και θηλυκές γαλακτερές αποχρώσεις και τόνους ταρταρούγας.

Διατίθενται σε ταρταρούγα/χρυσό με καφέ φακούς, μαύρο/ασημί με γκρι φακούς, πράσινο/χρυσό με πράσινους φακούς, λευκή ταρταρούγα με μπλε φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0052/S

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό από ασετάτ σε μοδάτες και κομψές αποχρώσεις, με το λογότυπο ISABEL MARANT στους βραχίονες και το εμβληματικό ασημί φύλλο ως διακοσμητικό στο μπροστινό μέρος. Διατίθενται σε μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, μαύρο με μπορντό φακούς, κίτρινη ταρταρούγα με μπλε φακούς, πράσινο με πράσινους φακούς, κρεμ με γκρι φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 ΣΥΛΛΟΓΗ «METAL STUDS»

Μια σειρά γυαλιών ηλίου και οράσεως με ιδιαίτερη έμφαση στην ελαφρότητα και την άνεση, που συνδυάζεται με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και χρωματική παλέτα σε γήινους τόνους. Αυτές οι λεπτές μεταλλικές φόρμες διαγράφονται από ένα πλαίσιο διακοσμημένο με τρουκ, αποπνέοντας μια ροκ και ελεύθερη διάθεση.

Οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το μεταλλικό στοιχείο σε σχήμα φύλλου στο μπροστινό των γυαλιών ηλίου, καθώς και τα προσαρμοζόμενα επιρρίνια σε σχήμα φύλλου αλλά και τα ακροβραχιόνια στο ίδιο εμβληματικό σχήμα.

  
1

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0055/S

Μοδάτα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου από μέταλλο, με διακριτική μεταλλική πλαϊνή λεπτομέρεια στην

γωνία των φακών και χαρακτηριστικό πλαίσιο στολισμένο με τρουκ.

Διατίθενται σε ροζ χρυσό με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς, ασημί με γκρι φακούς, σκούρο μαυρισμένο ασημί με μπορντό φακούς, πράσινο με πράσινους φακούς, ασημί με μπλε φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IM 0052s

  

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0068

Εξαγωνικά γυαλιά οράσεως από μέταλλο, με διακριτική μεταλλική πλαϊνή λεπτομέρεια στην γωνία των φακών και χαρακτηριστικό πλαίσιο στολισμένο με τρουκ. Διατίθενται σε ροζ χρυσό, ασημί, μαυρισμένο ασημί.

 

 

 

 

 

 

 ΣΥΛΛΟΓΗ «DOUBLE LENS»

Αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου γοητεύουν με τον σχεδιασμό τους, που αναδεικνύει ρετρό και σύγχρονες τάσεις μέσα από το χρωματικό παιχνίδισμα πλαισίου και φακών, ως τολμηρή δήλωση μόδας με κομψή αφετηρία. Τα μοντέλα αυτά τονίζονται από χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως το εμβληματικό μεταλλικό στοιχείο Ασημένιο Φύλλο στο μπροστινό τους, τα επιρρίνια σε σχήμα φύλλου, το λογότυπο ISABEL MARANT στο εξωτερικό του αριστερού βραχίονα και το ακροβραχιόνο σε εμβληματικό σχήμα φύλλου.

  
1

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0039/S

Γυαλιά ηλίου σε φόρμα δάκρυ από μέταλλο, με κομψό εφέ διπλού φακού στο μπροστινό τους, σε φινετσάτους χρωματικούς συνδυασμούς.

Διατίθενται σε κίτρινο χρυσό με σκούρους γκρι ντεγκραντέ & φιμέ φακούς, ασημί με γκρι/γαλάζιους ντεγκραντέ & ασημί καθρεπτέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι ντεγκραντέ & μπορντό φακούς, ασημί με πράσινους ντεγκραντέ & μπλε φακούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IM 0052s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

μοντέλο IM 0047/S

Γυαλιά ηλίου σε γεωμετρική φόρμα από μέταλλο, με κομψό εφέ διπλού φακού στο μπροστινό τους, σε φινετσάτους χρωματικούς συνδυασμούς.

Διατίθενται σε ροζ χρυσό με γκρι ντεγκραντέ & φιμέ φακούς, ροζ χρυσό με γκρι ντεγκραντέ & μπορντό φακούς, ασημί με γκρι/γαλάζιους ντεγκραντέ & ασημί καθρεπτέ φακούς, ασημί με μπλε ντεγκραντέ & πράσινους φακούς.

 

 

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4