Marc Jacobs: Νέα Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 + Video

MARC JACOBS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Με πρωταγωνίστρια τη Bella Hadid

Μάρτιος 2021 – Ο MARC JACOBS παρουσιάζει την συλλογή γυαλιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 με πρωταγωνίστρια τη Bella Hadid, μέσα από το φωτογραφικό φακό του Stevie Dance. 

Το βίντεο της προβολής παρουσιάζει τη Hadid να φοράει εναλλάξ τα γυαλιά οράσεως MJ 1014 και τα γυαλιά ηλίου MJ 1000/S σε μια σειρά από βινιέτες αντιθέσεων, όπου εμφανίζεται παιχνιδιάρα και ζωηρή και κατόπιν αισθησιακή και σαγηνευτική, αντικατοπτρίζοντας το διττό χαρακτήρα της συλλογής γυαλιών. Την παρακολουθούμε σε μια ταράτσα, με φόντο τη Νέα Υόρκη, να αγκαλιάζει ένα κουνελάκι και να χαλαρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.


200727 DANCE MARCJACOBS Shot 02 180 3 04

Αυτά τα διαχρονικά και πολυτελή γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτυπώνονται από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μέσα από φευγαλέα, σφιχτά πλάνα και εφέ πολλαπλασιασμού. Οι απαλές χρωματικές αντιθέσεις και ο ζωηρός καλοκαιρινός φωτισμός τονίζουν τα ασπρόμαυρα κοντινά πλάνα των γυαλιών, υπογραμμίζοντας τα ξεχωριστά τους σχέδια και τις μοναδικές τους λεπτομέρειες. 

Η καμπάνια γυαλιών MARC JACOBS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 θα ξεκινήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο 2021.
KIONESΗ Bella Hadid Φορά τα Γυαλιά Ηλίου και Οράσεως ICON (Μοντέλα MJ 1000/S και MJ 1014)

Σχεδιασμένα για όσες γυναίκες λατρεύουν τη μοναδικότητά τους, αυτά τα γυαλιά με το τολμηρό σχέδιο από ασετάτ αντικατοπτρίζουν μια νέα εκδοχή πολυτέλειας, σμιλευμένης από έντονες και ξεχωριστές γραμμές - συνδυάζοντας τη λάμψη με την εμβληματικότητα - για ένα συνολικό αποτέλεσμα αδιαμφισβήτητης ποιότητας και χαρακτήρα.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.














Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4