Η πρώην Πορνοστάρ Mia Khalifa και νυν Ακτιβίστρια, Δημοπρατεί Γυαλιά για το Λίβανο.

Η ακτιβίστρια Mia Khalifa δημοπρατεί διάσημα γυαλιά για τα θύματα της έκρηξης της Βηρυτού
Ποιά είναι η Mia Khalifa;
Πρώην πορνοστάρ που έγινε ακτιβίστρια και

προσωπικότητα αθλητικών μέσων, η Μία Χαλίφα, δημοπρατεί με "υπογραφή" τα γυαλιά της για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου μετά την καταστροφική έκρηξη που έπληξε την πρωτεύουσα της χώρας στις 4 Αυγούστου, σκοτώνοντας πάνω από 200 και προκαλώντας πάνω από 7.000 άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα γυαλιά παρατίθενται στον ιστότοπο δημοπρασίας eBay, όπου η προσφορά κατά τη στιγμή αυτής της γραφής του άρθρου αυτού (11/08/2020) ήταν 100.000 $ ΗΠΑ. Η υψηλότερη τιμή που πληρώθηκε ποτέ για γυαλιά σε δημοπρασία ισχύει για ένα ζευγάρι από 14K χρώμιο και πλαστικά γυαλιά ηλίου του Elvis Presley που πουλήθηκαν στα 159.000 $.

Courtesy of GWS AUCTIONSΕυγενική προσφορά των GWS AUCTIONS

Η Λιβανέζο-Αμερικανίδα Χαλίφα επέλεξε να πουλήσει τα διαβόητα γυαλιά, τα οποία ήταν το αξεσουάρ της υπογραφής της όταν ανέβηκε η φήμη της στη βιομηχανία πορνό το 2014.

eBay listingΑπό την καταχώρισή της και για περισσότερες πληροφορίες στο eBay:

Τα γυαλιά καινοτομίας είναι το καλύτερο στήριγμα, θα τα υπογράψω (αν θέλετε) και θα βγάλω μια τελευταία φωτογραφία φορώντας τα, πριν τα παραλάβει ο νέος τους ιδιοκτήτης !!!

Προσθέτω κάτι περισσότερο στη δημοπρασία κάθε 25.000 $ που συγκεντρώνονται και το ανακοινώνω στο Instagram. Πριν από την κατάργηση της αρχικής καταχώρησης στα 100.000 $ (για λόγους που έχουν πλέον εκκαθαριστεί με το eBay. Αυτή η δημοπρασία εκτελείται τόσο με τη δική τους όσο και με την ευαισθητοποίηση του LRC), το τελευταίο βραβείο που προστέθηκε για αυτό το ορόσημο ήταν ο συντηρητής μου.

Ας συγκεντρώσουμε χρήματα για να ωφελήσουμε το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Λιβάνου σε αυτήν την περίοδο κρίσης, τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου.

Θα μεταδώσω ζωντανά τις τελευταίες ώρες της δημοπρασίας στην πλατφόρμα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λαμβάνοντας επίσης προτάσεις για προσθήκη βραβείων, ας γίνουμε επιθετικοί και να κερδίσουμε όσο περισσότερα χρήματα για τον λαό του Λιβάνου.

s l5001

Η δημοπρασία κλείνει την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020.

Πηγή: Optical Journal

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4