Η GENTLE MONSTER & ο KRIS WU παρουσιάζουν τη συλλογή GENTLE WU

Η δημοφιλής κορεατική μάρκα γυαλιών GENTLE MONSTER ήταν πάντα πρόθυμη να δημιουργήσει συλλογή γυαλιών σε συνεργασία με διαφορετικές μονάδες μόδας. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η GENTLE MONSTER ξεκίνησε μια συλλογή collab με τον καλλιτέχνη Matthew Stone με έδρα το Λονδίνο, διαμορφώνοντας μερικά φουτουριστικά στυλ. 

Πριν από λίγο καιρό, η μάρκα συνεργάστηκε με την Jennie @ BLACKPINK, μέλος της δημοφιλούς ομάδας κοριτσιών K-pop, για να σχεδιάσει τη σειρά JENTLE HOME, η οποία είναι γνωστή από τους fashionistas και τους θαυμαστές.

port 02 f 1024

Τώρα στον ιστότοπο του brand, βλέπουμε ότι η GENTLE MONSTER κυκλοφόρησε μια άλλη αξιοσημείωτη συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως με τον παγκόσμιο καλλιτέχνη Wu Yifan (Kris Wu), που ονομάστηκε GENTLE WU.

Εμπνευσμένο από τη ζωή και την προσωπικότητα του Kris, το Gentle Wu σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά και τη γοητεία του Kris μέσα από τέσσερα ξεχωριστά στιλ, με μια ισορροπία κλασικών και μοντέρνων σχεδίων που τονίζεται από το τολμηρό χρώμιο λογότυπο GW στο σκελετό. Ανακαλύψτε τώρα την πολύπλευρη συλλογή που κυμαίνεται από το στιλ γυαλιού GW 001 έως το ευέλικτο τετράγωνο GW 004.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4