Η Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 η Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.) βρέθηκε στο φιλόξενο, και γνώριμο σε πολλά από τα μέλη της από το παρελθόν, σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου».

Οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τον πατέρα Αντώνιο, ήταν εκεί να μας καλωσορίσουν και να μας χαρίσουν απλόχερα τα πιο εγκάρδια χαμόγελά τους, ενώ μέλη της Ομοσπονδίας με επικεφαλής την πρόεδρο Ολυμπία Ντούρμα, του Συλλόγου Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος  ενημέρωσαν τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας για θέματα που αφορούν στην όραση.
IMG 6285

Επίσης, με την ενεργή υποστήριξη - για ακόμη μία φορά - των Νίκο Δαρβίρα (All for Optical, Solano), Άκη Κηπόπουλου (Novax), καθώς και όλων των μελών του Συλλόγου Οπτικών - Οπτομετρών Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία παρείχε δωρεάν γυαλιά οράσεως στους μικρούς φιλοξενούμενους του σπιτιού της «Κιβωτού του Κόσμου».  Οι ανάγκες είναι πολλές και η βοήθεια όλων σημαντική.

Τη φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης από το Orasis Online και όλη τη συντακτική ομάδα του περιοδικού «Σύγχρονη Οπτική» που κάλυψαν το γεγονός ευχαρίστησε ο πατέρας Αντώνιος.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οπτικών & Οπτομετρών Ελλάδος (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.), τονίστηκε η ανάγκη για τον πολλαπλασιασμό αυτών των δράσεων έχοντας την στήριξη όλου του οπτικού κλάδου.

IMG 6288IMG 6299

 

IMG 6289IMG 6296

IMG 6275IMG 6302

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4