Sheila Vance & Sama: Η Συνάντηση της Ανατολής με τη Δύση σε Πλήρη Αρμονία.

Η Sheila Vance είναι μια παγκοσμίου φήμης αναγνωρισμένη σχεδιάστρια, επιτυχημένη επιχειρηματίας και πραγματική ανθρωπίστρια.

Η Sheila δουλεύει αδιάκοπα μέσα από τα εμπνευσμένα σχέδια γυαλιών της, τις καινοτομικές επιχειρηματικές πρακτικές και τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες και συμβάλλει ώστε ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

  • Ο κύκλος είναι το σύμβολο της Sama. Αντιπροσωπεύει την αιωνιότητα. Αναγέννηση. Μια μίξη του παρελθόντος και του παρόντος.Και ατελείωτες δυνατότητες.
  • Sama – η απόλυτη συλλογή luxury fashion γυαλιών ηλίου & οράσεως.
  • Σεζόν με τη σεζόν, χρόνο με το χρόνο, οι φίλοι και οι αναμνήσεις που δημιουργούνται φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος. Από αυτό μαθαίνουμε ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν επιτυγχάνονται, αλλά ανακαλύπτονται στη διαδρομή της.
  • Πολύ περισσότερα από απλά την υψηλότερης ποιότητας και πιο αποκλειστική συλλογή luxury fashion eyewear (πολυτέλειας και μόδας).

Η συλλογή Sama είναι ζωντανή, αναπνέει έχοντας την πολυτέλεια για καρδιά, την τεχνολογία για μυαλό και τη μόδα για ψυχή. Ρέοντας σαν ένα μαγικό ποτάμι από ιδέες της εμβληματικής, θρυλικής σχεδιάστριας Sheila Vance, η συλλογή γυαλιών της Sama συνδυάζει αυθεντικά σχέδια, κορυφαίας ποιότητας υλικά και επαναστατικές τεχνικές παραγωγής.

Η συνάντηση της Ανατολής με τη Δύση σε πλήρη αρμονία.

Χειροποίητα, κατασκευάζονται στην Ιαπωνία. Ανεπιτήδευτα stylish, τα γυαλιά της Sama είναι η κορυφαία επιλογή των celebrities και των fashionistas παγκοσμίως.

 Nov18invitationFinal-2

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4