Από τα σημαντικά γεγονότα του οπτικού κλάδου είναι και η καθιερωμένη πλεον Press Day της Safilo Hellas που είναι αφιερωμένη στα ΜΜΕ, τον δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και εκλεκτούς πελάτες της εταιρίας και που πραγματοποιήθηκε σε μια ημέρα με έντονο άρωμα Ιταλίας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2018 στο Show Room της εταιρίας.

Φέτος οι δεκάδες εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον δημοσιογραφικό κόσμο των media, αλλά και τους φανατικούς φίλους-πελάτες των brands του Safilo Group είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις συλλογές των γυαλιών ηλίου και οράσεως για το Φθινόπωρο 2018/Χειμώνας 2019.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του υποδεχόμενος μαζί με τους συνεργάτες του, τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ο κ. Κυριάκος Κοφινάς, Managing Director Regions IMEA & APAC, Functional Leader Global Partners του Safilo Group στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 563, στην Ηλιούπολη.
Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των εντυπωσιακών συλλογών σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, οι καλεσμένοι της ημέρας  εκπρόσωποι, ιδιοκτήτες και δημοσιογράφοι των ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί του τις σκέψεις τους τις νέες προτάσεις, σε σχέδια και τις τάσεις της νέας σεζόν από τον κόσμο της μόδας.

Το www.orasisonline.gr ήταν εκεί για εσάς!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4