Λαμπερό πάρτι για τα τριάντα χρόνια Οπτικά Φλεβαράκη

Μια φαντασμαγορική βραδιά διοργάνωσε η Ρένα Φλεβαράκη για να γιορτάσει τα 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας των Οπτικών Φλεβαράκη στο Χαλάνδρι.

IMG 4891

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, γνωστοί Αθηναίοι από τον επιχειρηματικό, ιατρικό, δημοσιογραφικό χώρο, την showbiz αλλά και πολλοί Χαλανδριώτες που υποστηρίζουν επί χρόνια τα Οπτικά Φλεβαράκη έδωσαν το "παρών", τιμώντας την δυναμική επιχειρηματία που δήλωσε κατασυγκινημένη από την αγάπη τους.

IMG 4883

Κατά την διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν, κάνοντας έκπληξη στην οικοδέσποινα, ο Γιάννης Σαββιδάκης που της αφιέρωσε πολλά γνωστά κομμάτια του και η καλή της φίλη Ιωάννα Σεβοπούλου που κι εκείνη ερμήνευσε πολλές επιτυχίες προς τιμήν της.

IMG 4893

Το συγκρότημα Kir Royale έπαιξε live μουσική, το Bar Retro δημιούργησε κοκτέιλ sur mesure για τους καλεσμένους, ενώ οι σεφ του Alpha Catering μαγείρευαν επι τόπου street food.

IMG 4895

Δώρα και εκπλήξεις περίμεναν τους εκλεκτούς καλεσμένους, όπως ζευγάρια γυαλιών Reyban, αλλά και ειδικά κοσμήματα για γυαλιά που δημιούργησε η 2Κ10Κamici.

IMG 4913

IMG 4923

Πηγή: www.vipnews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4