Νικητές Διαγωνισμού Facebook

Η κλήρωση του Μεγάλου Διαγωνισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκα σε συνεργασία με τα Οπτικά Χήτου, πραγματοποιήθηκε! Δείτε εδώ τους 5 νικητές!

To  www.orasisonline.gr και τα Οπτικά Χήτου πραγματοποιήσαν έναν Facebook Διαγωνισμό μόνο για εσάς! Για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κληρώσαμε 5 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Ana Hickmann! Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε τα ονόματα των νικητών!!!

 xhtou1

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στο κατάστημα των Οπτικών Χήτου, με εορταστική διάθεση, σε ένα event γεμάτο χαμόγελα και φυσικά τα Δώρα μας!

xhtou2

Στα Οπτικά Χήτου θα βρείτε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, ενώ οι επαγγελματίες του χώρου θα σας ενημερώσουν σχετικά με τις ανάγκες σας. Το κατάστημα των Οπτικών Χήτου βρίσκεται στο Ηράκλειο, στην Οδό Πολυτεχνείου 32. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του καταστήματος στο facebook: http://bit.ly/2FvXtrM

xhtou3

Στην κλήρωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Ζαχαρίας Σπανός και Λορέντζο Κλειτσίτας, εκπρόσωποι της εισαγωγικής εταιρίας Prime Optics και των γυαλιών ηλίου Ana Hickmann. Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και οι κυρίες Μαίρη Αρώνη, γραμματέας δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου, Γιώτα Σταυρινού, Τένια Κατσιμαδάκη, Όλγα Κωστογιαννοπούλου και ο κύριος Χρήστος Στεργίου.

 

7

10

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή! Οι 5 ΝΙΚΗΤΕΣ είναι οι:

MARIA NTOVA
KATERINA MASTORI
VICKY TSIGGA
PARASKEVI VASSILIS
GIOTA STAVR

00

001

Αρθρο έναρξης διαγωνισμού: https://orasisonline.gr/enimerwsi/events/item/1179-megalos-diagwnismos-facebook.html

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4