Νέες επιστρώσεις Essilor από την Σ.Α. Βαϊράμογλου Α.Ε.Β.Ε.

 Η Σ.Α. Βαϊράμογλου Α.Ε.Β.Ε. παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τις μοναδικές επιστρώσεις νέας γενιάς της Essilor: Crizal® Sapphire™ HR, Crizal® Rock™και Crizal® Easy Pro.

Η επίστρωση Crizal® Sapphire™ HR συνδυάζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για την παροχή της καλύτερης αντιανακλαστικής επίστρωσης σε όλα τα επίπεδα, χαρακτηρίζοντας την ως “αόρατη επίστρωση”. Προστατεύει από αντανακλάσεις, γρατζουνιές και την UV ακτινοβολία προσφέροντας διαύγεια και ανθεκτικότητα μακράς διάρκειας. Η Crizal® Rock™ είναι η επίστρωση που προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα αντιχαρακτικής και αντιθαμβωτικής δράσης. Συνδυάζει τις γνωστές ιδιότητες Crizal με την καλύτερη τεχνολογία προστασίας από χαράξεις και ρύπους για ασύγκριτη αντοχή. Ενώ, η επίστρωση Crizal® Easy Pro διαθέτει εξαιρετική ικανότητα απώθησης λίπους, ρύπων και νερού για ευκολότερο και καλύτερο καθαρισμό φακού

Για την κατασκευή των φακών με τις νέες επιστρώσεις Crizal®, η εταιρεία πρόσθεσε στην παραγωγική της διαδικασία τη νέα υπερσύγχρονη σειρά μηχανημάτων που υιοθετούν τις επαναστατικές τεχνολογίες: Multi-angular Technology, High resistance Technology  και High surface density Process της Essilor®.

Η σχετική επένδυση αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης αξίας 2 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιήσει η εταιρεία την επόμενη διετία. Με την επένδυση αυτή, η Σ.Α. Βαϊράμογλου Α.Ε.Β.Ε. αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βασικός στρατηγικός πυλώνας της εταιρείας είναι ο διαρκής εκσυγχρονισμός της παραγωγής της και η ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών της Essilor® με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και κορυφαίας ποιότητας στους καταναλωτές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4