SILMO Paris 2019: Δείτε το Πρόγραμμα

Silmo Paris 2019
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
Silmo 2018 20.20
Η έκθεση SILMO PARIS 2019 επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία για άλλη μια χρονιά με μία πολύ ενεργή εμπορική παρουσία (92% των στόχων επιτεύχθησαν σε χρονικό διάστημα 5 μηνών από την έναρξη της έκθεσης) και με ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων.

 SILMO NEXT
Ο κύριος πυλώνας της έκθεσης παραμένουν σταθερά οι προοπτικές του μέλλοντος στον τομέα της όρασης και των οπτικών με επίκεντρο , θεματικά συνέδρια, καινοτόμα σημεία πώλησης που προβλέπουν τις τεχνολογικές αλλαγές , έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων για την ορθή αντίληψη και κατανόηση των μέσων που θα φέρουν την επανάσταση στον κλάδο της όρασης και των οπτικών ειδών, τα προιόντα και οι υπηρεσιών διανομής. Σε αυτήν την έκθεση η έννοια της πρόβλεψης βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της με μία παγκόσμια πρώτη την: HACKATHON SILMO!

SILMO D’OR AWARDS
Επειδή το μέλλον δεν είναι τίποτε χωρίς το παρόν (ούτε χωρίς το παρελθόν!) από το 1994 η SILMO D’OR βραβεύει τον καλύτερο για τη δημιουργία και την καινοτομία. Τα βραβεία τα οποία αναμένει το κοινό πάντα με αγωνία και η τελετή απονομής που πραγματοποιείται σε έναν εμβληματικό χώρο της γαλλικής πρωτεύουσας γιορτάζουν φέτος τα 25 τους χρόνια. Μία συμβολική χρονιά που θα αναδείξει τις προοπτικές του μέλλοντος για τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις στυλιστικές δημιουργίες που προάγουν και εξεξελίσσουν τον κόσμο της όρασης και των οπτικών ειδών.

SILMO ACADEMY
Την παρακολουθούν σταθερά όλοι οι οπτικοί και οι επαγγελματίες της όρασης: η SILMO ACADEMY θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 με θέμα τη «διάθλαση».Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των συνεδρίων και των παρουσιάσεων των ομιλητών θα παρουσιασθεί σύντομα.

 SILMO M@TCH
Ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο για να συμμετέχει κανείς στην έκθεση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, αυτή η εφαρμογή είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης προσωπικών σχέσεων και ενημέρωσης για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας της SILMO. Σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώνετε τις συναντήσεις σας, να ανακαλύπτετε τις καινοτομίες και τις νέες αφίξεις προϊόντων, να πραγματοποιείτε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια, να λαμβάνετε εξατομικευμένες και στοχευμένες για εσάς προτάσεις, να ανταλλάσσετε απόψεις με επαγγελματίες...: ένα πραγματικό δίκτυο στα χέρια σας για να ενημερώνεστε τάχιστα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.

DELTIO TYPOU SILMO 072019
 
 
Περισσότερα: https://en.silmoparis.com/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4