SILMO Paris: Η Ναυαρχίδα της Οπτικής Βιομηχανίας (video)

Silmo 2019
Από την ιδρυτική έκθεση του 1967 (το πνευματικό δημιούργημα των κατασκευαστών γυαλιών Oyonnax και Morez), η SILMO εξακολούθησε να εξελίσσεται, αναπτύσσοντας την προσφορά της κάθε χρόνο για να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής προστιθέμενης αξίας στους εκθέτες και τους επισκέπτες.
BANNER SILMO 1048X300
Με το μοναδικό συνδυασμό της μόδας, της υγείας, της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και των επιδόσεων, της πρόβλεψης και της έμπνευσης, των επιχειρήσεων και της κοινωνικοποίησης, η φιλοδοξία της SILMO Paris ήταν πάντα κάτι περισσότερο από μια επαγγελματική εμπορική έκθεση.
Ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο για τον εκθέτη και τον επισκέπτη που αξίζει να συμμετέχει κανείς στην έκθεση. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά, αυτή η Silmo είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ανάπτυξης προσωπικών σχέσεων και ενημέρωσης για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας. Σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώνετε τις συναντήσεις σας, να ανακαλύπτετε τις καινοτομίες και τις νέες αφίξεις προϊόντων, να πραγματοποιείτε αναζητήσεις χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια, να λαμβάνετε εξατομικευμένες και στοχευμένες για εσάς προτάσεις, να ανταλλάσσετε απόψεις με επαγγελματίες...: ένα πραγματικό δίκτυο στα χέρια σας για να ενημερώνεστε τάχιστα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε.
Silmo president
Σήμερα, η SILMO έχει γίνει ένα γνήσιο εμπορικό σήμα που στηρίζεται σε δύο βασικούς τομείς τεχνογνωσίας. Πρώτον, ένα πακέτο περιεχομένου και υπηρεσιών που βοηθούν τους επαγγελματίες να προωθήσουν την ανάπτυξή τους. Δεύτερον, η οικογένεια SILMO, ένα δίκτυο διεθνών επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων που ξεκίνησε με τη SILMO Paris to 1967 και έκτοτε διακλαδώθηκε και επεκτάθηκε για να δημιουργήσει τις αντίστοιχες περιφερειακές εκθέσεις, SILMO Istanbul, SILMO Sydney και SILMO Bangkok.

Η SILMO Paris έχει πλέον γίνει η ναυαρχίδα της οπτικής βιομηχανίας, η οποία κάθε φορά εγκαινιάζει επίσημα τη νέα εποχή για την όραση.
Silmo 2019 yposelido
 
Δείτε το video εδώ: Hackathon Silmo 2019

Περισσότερα: https://en.silmoparis.com/

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4