Η Marcolin και η Adidas, Συμφώνησαν σε μια Παγκόσμια Συνεργασία

Η Marcolin Group, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο των γυαλιών οράσεως παγκοσμίως, και η Adidas, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των αθλητικών ειδών, έχουν συνάψει συμφωνία αδειοδότησης παραγωγής για προϊόντα γυαλιών.

Η σύμπραξη, η οποία εκτείνεται μέχρι το 2024, θα παρουσιάσει τα πρώτα προϊόντα γυαλιών στην αγορά που θα ξεκινήσουν το 2020. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας αδειοδότησης, η Marcolin Group σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και πωλεί προϊόντα γυαλιών οράσεως με το σήμα σπορ και πρωτότυπα adidas ετικέτες.
marcolin-adidas-696x549
Η ικανότητά της να μεταφράζει τέλεια τις βασικές αξίες κάθε μάρκας στην κατηγορία των γυαλιών, καθώς και η ευελιξία του χαρτοφυλακίου της, που κυμαίνεται από τη διάχυση σε μάρκες πολυτελείας, οδήγησε τη Marcolin Group να συνεργαστεί με την adidas.

Καινοτόμες τεχνικές κατασκευής, υλικά υψηλής ποιότητας και ελαφρότητα χαρακτηρίζουν τα μοντέλα αθλητικών γυαλιών Adidas Badge. Αυτά τα πλαίσια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνετη εφαρμογή, εξασφαλίζοντας την απόλυτη όραση και την προστασία του φακού.

Η συλλογή Originals εμπνέεται από την Πολιτιστική Οδό και θα είναι πιστή στο DNA του Brand Originals Brand, που μοιράζεται τις αξίες της δημιουργικότητας και της αυθεντικότητας.
Massimo-Renon CEO-of-Marcolin-Group2-768x688
Ο Massimo Renon, Διευθύνων Σύμβουλος της Marcolin Group,

Ο Massimo Renon, Διευθύνων Σύμβουλος της Marcolin Group, δήλωσε: "Η σημερινή αθλητική ένδυση αγκαλιάζει και επηρεάζει ολόκληρη τη βιομηχανία μόδας και αξεσουάρ και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία με ένα θρυλικό εμπορικό σήμα ως adidas. Αυτή η εταιρική σχέση αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στη στρατηγική μας άποψη. Προσθέτουμε μια εικονική μάρκα στο χαρτοφυλάκιο μας, συμπληρώνοντας την παρουσία μας στη βιομηχανία αθλητικών ειδών γυαλιών. Αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί και πάλι τη στοχευμένη στρατηγική της Marcolin Group: να συνεργαστεί με σύγχρονες, παγκόσμιες και μοναδικές μάρκες που αξιοποιούν το καινοτόμο DNA τους. Νιώθουμε προνομιούχοι να συνεργαστούμε με την Adidas και να εφαρμόζουμε τη φιλοσοφία τους στα γυαλιά ".

Σχετικά με την Marcolin Group Η

Marcolin Group, μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στον κλάδο των γυαλιών οράσεως, ξεχωρίζει για την επιδίωξη της αριστείας, της συνεχούς καινοτομίας και της μοναδικής ικανότητας να συνδυάζει πιστά το σχεδιασμό και την ιταλική χειροτεχνία με τις βασικές αξίες κάθε μάρκας. 
Το χαρτοφυλάκιο της μάρκας περιλαμβάνει: Tom Ford, Bally, Moncler, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Victoria's Secret, Victoria's Secret PINK, Roberto Cavalli, Atelier Swarovski, Tods, Emilio Pucci, Swarovski, Dsquared2, Guess, Diesel, Just Cavalli, Covergirl, Kenneth Cole , Timberland, Gant, Harley-Davidson, Marciano, Catherine Deneuve, Skechers, Candie, Rampage, Viva, Marcolin και Web. Το 2018, η εταιρεία πώλησε περίπου 14,6 εκατομμύρια γυαλιά. www.marcolin.com


Σχετικά με τη adidas

H Adidas είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των αθλητικών ειδών με τις βασικές μάρκες adidas και Reebok. Με έδρα το Herzogenaurach της Γερμανίας, η εταιρεία απασχολεί περίπου 57.000 άτομα σε όλη την υδρόγειο και έχει πραγματοποιήσει πωλήσεις μόλις κάτω από 22 δισ. Ευρώ το 2018.
Σχετικά με την ομάδα Marcolin
Η Marcolin Group, μεταξύ των παγκόσμιων κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των γυαλιών, ξεχωρίζει για την επιδίωξη της αριστείας, της συνεχιζόμενης καινοτομίας και της μοναδικής ικανότητας να συνδυάζει πιστά το σχεδιασμό και την ιταλική χειροτεχνία με τις βασικές αξίες κάθε μάρκας.

Το χαρτοφυλάκιο της Marcolin περιλαμβάνει τα brands:
Tom Ford, Bally, Moncler, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Victoria's Secret, Victoria's Secret PINK, Roberto Cavalli, Atelier Swarovski, Tods, Emilio Pucci, Swarovski, Dsquared2, Guess, Diesel, Just Cavalli, Covergirl, Kenneth Cole , Timberland, Gant, Harley-Davidson, Marciano, Catherine Deneuve, Skechers, Candie, Rampage, Viva, Marcolin και Web.
Το 2018, η εταιρεία πώλησε περίπου 14,6 εκατομμύρια γυαλιά.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4