Μετατρέψτε, τα γυαλιά σας σε "έξυπνα" γυαλιά!!!

Smart Glasses Begin To Fit Your Glasses!!!
Θυμάστε το Google Glass; Έχουμε γράψει για αυτό πολλές φορές έως και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Μια ποικιλία εταιρειών έχει διάφορα σχέδια για έξυπνα γυαλιά, από Vuzix έως Focals, Vue, Epson κλπ.

Στην Vision Expo στις ΗΠΑ, παρουσιάστηκαν διάφορα σχέδια smartglasses και όταν έμπαινε η ερώτηση για στυλ ή χρώμα, η κλασσική απάντηση ήταν το παλιό απόσπασμα του Henry Ford για το μοντέλο T. 'Μπορείτε να το πάρετε σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε αρκεί αυτό να είναι μαύρο'.ActiveLook-696x603Τώρα υπάρχει ένα έξυπνο σύστημα όρασης που ταιριάζει με τα περισσότερα γυαλιά ηλίου, μετατρέποντας τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου σε ένα έξυπνο γυαλί. Η ActiveLook από τη Γαλλία κινεί την αγορά προς τα εμπρός επικεντρώνοντας στην τεχνολογία αντί για το στυλ, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να κάνουν ό, τι κάνουν καλύτερα.

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε ένα κανονικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το ActiveLook System παρέχει μια έτοιμη για χρήση λύση head-up-display, η οποία επιταχύνει την καινοτομία προϊόντων των κατασκευαστών αθλητικών προϊόντων και των κατασκευαστών γυαλιών.

Σε έναν κόσμο όπου η ψηφιοποίηση του αθλητισμού γίνεται ολοένα και πιο συναφής με την αυξανόμενη χρήση αισθητήρων, GPS trackers και νέων αποκλειστικών εφαρμογών, τα αθλητικά γυαλιά αντιπροσωπεύουν τον ιδανικό τρόπο για να δείτε πληροφορίες και επιδόσεις.
Πολλοί προσπάθησαν να δώσουν λύση στην πρόκληση αυτή, αλλά τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες των πολιτών μέχρι τώρα: πολύ εμφανή, υπερβολικά επαχθή και πολύ βαριά προϊόντα με χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Το ActiveLook είναι το πρώτο τεχνολογικό συστατικό που μετατρέπει τα αθλητικά γυαλιά σε τέλεια γείσο. Ελαφριά, συμπαγής και βασισμένη στην τεχνολογία Bluethooth®, μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε ένα ζευγάρι αθλητικών γυαλιών που εμφανίζουν άμεσα πληροφορίες και με υψηλή απόδοση. Το σύστημα αποτελείται από τρία ενσωματωμένα στοιχεία. Στην καρδιά της είναι μια μικροσκοπική, ελαφριά και ισχυρή μονάδα OLED. Ενσωματωμένη στη γέφυρα μύτης των γυαλιών, εμφανίζει δεδομένα για τους φακούς με εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Η ενότητα συνδυάζεται με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που κάνει τους φακούς των γυαλιών  να είναι "Ενεργά".
ActiveLookDisplay-768x299
Ένα ειδικό λογισμικό επιτρέπει στα γυαλιά ActiveLook να συνδυάζονται εύκολα μέσω Bluetooth® με smartphones, smartwatches και άλλες συσκευές, για να εμφανίζουν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σπορ.
Η ίδια η δύναμη του ActiveLook έγκειται στην απλότητα της λύσης και στην ευελιξία μιας ανοικτής πλατφόρμας που δημιουργούν νέες και συναρπαστικές προοπτικές για έναν αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών για πολλαπλά τμήματα χρηστών: αθλήματα αντοχής, καταδύσεις, σκι, ιστιοπλοΐα, μοτοσικλέτα και πολλά άλλα περισσότερο. Η τεχνολογία αυτή αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη ζήτηση και στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών: από την εφοδιαστική αλυσίδα στις υπηρεσίες παράδοσης και της μεταποίησης.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το MICROOLED, το ActiveLook προσφέρει οπτική απόδοση αιχμής χάρη στην παγκόσμια ηγετική θέση στην παραγωγή της οθόνης Near Eye.

Η MICROOLED κατασκευάζει και παρέχει υψηλής απόδοσης προβολές κοντινών ματιών (NED) για μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως τα γυαλιά βίντεο, τις αθλητικές συσκευές που τοποθετούνται στο κεφάλι, τα ορατάκια φωτογραφικών μηχανών, τις ιατρικές εφαρμογές και πολλές άλλες επαγγελματικές συσκευές παγκοσμίως. 
Χάρη στη μοναδική τεχνολογία της, η εταιρία προσφέρει μικροεπεξεργαστές AMOLED υψηλής απόδοσης με εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες ακόμα και σε εξαιρετικά έντονες συνθήκες φωτισμού, με δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.


Από τις πρώτες μέρες της, η εταιρεία συμμετέχει στο κέντρο μικροηλεκτρικής και νανοτεχνολογίας της Γκρενόμπλ της Γαλλίας όπου επωφελείται από το να ανήκει σε τεχνολογικό περιβάλλον ανώτατου επιπέδου για την ανάπτυξη και τις παραγωγικές της δραστηριότητες.

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα πολύ καλό σύστημα για να εξετάσουν τα ECP έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν μια νέα τεχνολογία στους πελάτες τους διατηρώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο του στυλ και των εμπορικών σημάτων.
Δείτε το ActiveLook στην ιστοσελίδα τους.

By Daniel Feldman
Πηγή: Good Vision For Life

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4