Διαζύγιο της Silhouette με την Adidas

Η Silhouette International τερματίζει την αδειοδότηση της να παράγει αθλητικά γυαλιά για το εμπορικό σήμα Adidas.
Η Silhouette θα αναπτύξει τη δική της συλλογή αθλητικών επιδόσεων γυαλιών στην έδρα της εταιρείας στην Linz της Αυστρίας...
Με περισσότερα από 55 χρόνια εμπειρίας στο τμήμα των γυαλιών οράσεως - συμπεριλαμβανομένων και των 25 ετών στην κατηγορία των αθλητικών γυαλιών - η Silhouette International επεκτείνει την εταιρική της στρατηγική αναπτύσσοντας τη δική της συλλογή αθλητικών επιδόσεων, καθώς ολοκληρώνει την αδειοδότηση της με την Adidas.
Silhouete-Adida
Η τεχνολογική τεχνογνωσία και η κομψή σχεδίαση της εταιρείας έχουν αποδώσει πολλά βραβεία στην ίδια, όσο και βραβεία για τα αθλητικά γυαλιά που φέρουν την επωνυμία Adidas. Τα αυστριακά κατασκευασμένα προϊόντα της ήταν τα γυαλιά οράσεως για τους Ολυμπιονίκες, τους παγκόσμιους πρωταθλητές και τους νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με την εταιρεία.

Από το φθινόπωρο του 2019, η Silhouette International θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει τα αθλητικά γυαλιά οράσεως υψηλής απόδοσης στα κεντρικά της γραφεία στην Linz. Η τεχνολογία πλαισίου και φίλτρου αναπτύσσεται για να ταιριάζει απόλυτα μεταξύ τους, δημιουργώντας μια νέα συλλογή αθλητικών γυαλιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει ποιότητα και ακρίβεια - συμπεριλαμβανομένου ενός υψηλού βαθμού εργασίας με το χέρι, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί η μέγιστη άνεση και η τέλεια εφαρμογή .

Η νέα συλλογή αθλητικών γυαλιών θα είναι διαθέσιμη στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σλοβενία, την Ισπανία και σε επιλεγμένους λιανοπωλητές στην περιοχή των Ευρωπαϊκών Άλπεων.

Περισσότερα:www.silhouette.com
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4