Ic! Berlin Reflects: Hand Made Sunglasses, by Humans...

Ic! Berlin Reflects: Hand Made by Humans. Ότι η μόδα “κύκλους κάνει” είναι γνωστό σε όλους. Το τέχνασμα όμως πρέπει να είναι να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή αυτών των ομόκεντρων κυκλικών κυμάτων και να οδηγήσετε όλα όσα εσείς έχετε εκεί.

Οι άνθρωποι στην IC! Berlin τείνουν να είναι αρκετά καλοί στο ιδιότυπο αυτό “σέρφινγκ” της μόδας για να είναι πάντα στο επίκεντρο των κυκλικών αυτών κυματισμών...
icberlin-reflectionΗ συλλογή τους αντικατοπτρίζει τα 90's με τολμηρά σχήματα και χρώματα που ήταν το σήμα κατατεθέν της εποχής, ενώ σήμερα επανεμφανίστηκαν για το μέλλον. Το αποτέλεσμα είναι μια καλαίσθητη συλλογή για μια new generation γενιά γυαλιών και μια τολμηρή ανανέωση για όσους θέλουν να ξαναζήσουν τα 90's με ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση και πνοή. Η Reflection Collection αποτελείται από τρία μοντέλα, το Laser, το Neon και το Prism.
IC REFLECTION ALLΚάθε ελαφρύ μοντέλο χρησιμοποιεί την υπογραφή IC! Berlin στους αρθρωτούς βραχίονες και είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα.
Τα λεπτά αλλά ανθεκτικά πλαίσια έρχονται σε ορθογώνια και στρογγυλά σχήματα και συμπληρώνονται από εξίσου εντυπωσιακά χρώματα φακών όπως το Black Mirrored, το Quicksilver και το Redrum.
REFLECTION 04S
Check them out on their website.

Πηγή: The Optical Vision Site

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4