Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης και Κινητοποίησης για την Μυωπία.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Οπττομετρίας (WCO) και το Brien Holden Vision Institute (BHVI), συνεργάζονται για να παρουσιάσουν την Εβδομάδα Ενημέρωσης για την Μυωπία από τις 13 έως 19 Μαΐου 2019.

Μαζί εμπνέουν δράση στους γονείς για να προστατεύσουν την όραση των παιδιών τους και να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι οπτομέτρες κατανοούν και θεραπεύουν τη μυωπία. "Γνωρίζουμε ότι σχεδόν το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι μυωπικός μέχρι το έτος 2051, με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι να βρίσκονται στην κατηγορία της υψηλής μυωπίας. Η εβδομάδα ευαισθητοποίησης στη μυωπία είναι να κάνει τους ανθρώπους να μιλάνε για τη μυωπία στα σπίτια, στα σχολεία, στις δουλειές και τις πρακτικές της οπτομετρίας γύρω από το κόσμο ", δήλωσε ο πρόεδρος του WCO, Δρ Scott Mundle.MyopiaAwareness600χ323
Μαζί το WCO και BHVI αντιμετωπίζουν την επικράτηση της μυωπίας παγκοσμίως με την οικοδόμηση για την συνειδητοποίηση που θα συμβάλει στην άμβλυνση των επιπτώσεων που θα έχει η μυωπία στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων.
"Θέλουμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία σχετικά με τη μυωπία και τις επιπτώσεις της στις ζωές, ιδιαίτερα τα παιδιά. Θέλουμε οι φροντιστές της όρασης να καταλάβουν ότι η υγεία των ματιών των παιδιών είναι ένα σημαντικό μέρος της συνολικής τους υγείας και ανάπτυξης. Θέλουμε επίσης να το διασφαλίσουμε οι οπτομέτρες είναι εφοδιασμένοι με τη γνώση για να βοηθήσουν στη θεραπεία των μυωπικών ασθενών τους.
Τελικά, οι προσπάθειές είναι να οικοδομήσουμε ένα κίνημα για την καταπολέμηση αυτής της επιδημίας μυωπίας που όλοι εμείς βλέπουμε να έρχεται», είπε ο Δρ Mundle.Myopia600χ600
"Πολλά συμβαίνουν στην έρευνα, στην ανάπτυξη προϊόντων και στην επαγγελματική εκπαίδευση για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση μυωπίας, αλλά είναι κρίσιμο να ασχοληθούμε με όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή - τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους επαγγελματίες φροντίδας των ματιών - για να διασφαλιστεί ότι έχουν τις γνώσεις και τα εργαλεία για την προστασία του μέλλοντος των παιδιών μας ", δήλωσε η κυρία Yvette Waddell, Διευθύνων Σύμβουλος της Brien Holden Vision Institute (BHVI). "Αυτή είναι μια σημαντική και έγκαιρη πρωτοβουλία που περιλαμβάνει την οπτομετρία ένα επάγγελμα παγκοσμίως καθιερωμένο", πρόσθεσε.
CallingAllOptometrists 600χ600
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εβδομάδα ευαισθητοποίησης της Μυωπίας, μπορείτε να τις στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφθείτε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων @MyopiaMovement.

By Daniel Feldman

Πηγή: The Optical Vision Site

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4