H FENDI & GENTLE MONSTER κυκλοφορούν την Συλλογή Γυαλιών Ηλίου GENTLE FENTI +(video)

Η FENDI και η Gentle Monster ανακοινώνουν την κυκλοφορία της GENTLE FENDI, μιας μοναδικής Συλλογής γυαλιών ηλίου, σχεδιασμένης από τον Ιταλικό Οίκο σε συνεργασία με την Κορεάτικη μάρκα γυαλιών ηλίου και οράσεως, και σε κατασκευή και διανομή της SAFILO.

Η Capsule Συλλογή GENTLE FENDI αποτελείται από δύο unisex μοντέλα που αποτυπώνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ καινοτόμου σχεδιασμού και εξαιρετικής κατασκευαστικής αρτιότητας, συνδυάζοντας την ταυτότητα της FENDI με την απρόσμενη αισθητική της Gentle Monster.

Το GENTLE FENDI NO.1 είναι ένα μοντέλο υπερ-μοδάτων γυαλιών ηλίου από μέταλλο και ασετάτ, που απογειώνουν την τάση της μικρής φόρμας και των ευδιάκριτων λογότυπων,

01 GENTLE-FENDI Special-Images
ενώ το GENTLE FENDI NO.2 είναι ένα μοντέλο μεταλλικών γυαλιών ηλίου, που συνδυάζουν την έντονη αίσθηση της μόδας με μια ευκολοφόρετη εμφάνιση.

Η Capsule Συλλογή GENTLE FENDI παρουσιάζεται με ένα καινοτόμο και ανατρεπτικό βίντεο, την καλλιτεχνική διεύθυνση του οποίου υπογράφει η κολεκτίβα Ρώσων καλλιτεχνών AES+F, που είναι γνωστοί για τον συνδυασμό διαφορετικών εκφραστικών μέσων, όπως γλυπτική, φωτογραφία, αρχιτεκτονική και τεχνολογίες επικοινωνίας. Το βίντεο παρουσιάζει μια μεγαλειώδη και πολυτελή αισθητική, συνδυάζοντας την μόδα με την τέχνη, ενώ ταλαντεύεται μεταξύ των άκρων του φουτουρισμού και της αρχαιοπρέπειας.
Με την μορφή μαγικών πλασμάτων, τα μοντέλα που φορούν τα γυαλιά ηλίου GENTLE FENDI προβάλλονται σε μια υπερρεαλιστική ατμόσφαιρα όπου συναντούν και αλληλεπιδρούν με παράξενες, εξωγήινες γεωμετρικές δομές, περιστοιχισμένα από κλασσική αρχιτεκτονική και μινιμαλιστικά στοιχεία. Η Capsule Συλλογή GENTLE FENDI διατίθεται από τις αρχές Μαΐου 2019 στις μπουτίκ FENDI και Gentle Monster, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών σε όλο τον κόσμο.
04 GENTLE-FENDI Special-Images
Ειδικά κατασκευασμένες, περιστρεφόμενες εγκαταστάσεις θα πρωταγωνιστήσουν σε επιλεγμένες μπουτίκ του FENDI και της Gentle Monster παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων οι μπουτίκ FENDI Roma Palazzo, New York Madison και οι μπουτίκ Gentle Monster London και Dubai. Εμφυσώντας στις μπουτίκ βιομηχανική και φουτουριστική αισθητική, οι εγκαταστάσεις θα διαθέτουν δομή με δυνατότητα περιστροφής 360° με κούκλες βιτρίνας σε φυσικό μέγεθος που θα φορούν γυαλιά ηλίου GENTLE FENDI.

Για να προκαλέσουν επιπλέον αίσθηση, o FENDI και η Gentle Monster δημιούργησαν δύο αξιαγάπητους χαρακτήρες σε αυτοκόλλητο - το δίδυμο Gennie και Fennie, που φορούν τα γυαλιά ηλίου GENTLE FENDI – οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στον επίσημο λογαριασμό Kakao Talk της Gentle Monster αλλά και ως κινούμενα GIF στα κοινωνικά μέσα του FENDI.
04 GENTLE-FENDI sketch-by-AESF
Ανακαλύψτε περισσότερα στη διεύθυνση fendi.com και gentlemonster.com από τις 30 Απριλίου 2019. #GentleFendi #Fendi #GentleMonster #FendiEyewear

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4