Τα Vuzix Blade ενισχύουν την παραγωγή τους και επεκτείνουν τη λειτουργικότητά τους!
Η εταιρία Vuzix Corporation (NASDAQ: VUZI), κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας Smart Glasses και Augmented Reality (AR), παρουσιάζει μερικές θετικές εξελίξεις για τα "Έξυπνα" γυαλιά της Vuzix Blade® AR Smart. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι αποδόσεις και τα ποσοστά παραγωγής τους αυξάνονται και η Εταιρεία μπορεί τώρα πλέον να προσφέρει σχεδόν άμεση παράδοση σε νέες παραγγελίες σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Οι αποδόσεις παραγωγής για Optical Waveguides, ένα προϊόν που κατασκευάστηκε εσωτερικά στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας με έδρα το Ρότσεστερ και ένα βασικό στοιχείο στην Blade της Vuzix, συνέχισαν να βελτιώνονται.
Ως αποτέλεσμα ήταν το ότι η βάση κατασκευής/παραγωγής της εταιρείας κατάφερε να επιταχύνει και να επεκτείνει την παραγωγή γυαλιών Blade Smart Glass, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη μείωση του χρόνου αποστολής από 3-4 εβδομάδες που ήταν πριν από λίγο καιρό, τώρα να παρουσιάζεται σε "απόθεμα" όπως υποδεικνύεται στον ιστότοπο της εταιρείας.
Περαιτέρω σχέδια εξακολουθούν να ισχύουν για την πραγματοποίηση πρόσθετων αυξήσεων παραγωγής και μειώσεων του κόστους σε σχέση με το υπόλοιπο του 2019.
Vuzix promo 600x323 Επιπλέον, αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές για το Vuzix Blade είναι πλέον διαθέσιμες για χρήση από τον καταναλωτή στο Vuzix App Store. Η εφαρμογή Vuzix Blade Yelp βοηθά τους χρήστες να αναζητήσουν μια νέα πιτσαρία, μια μεγάλη καφετέρια κοντά ή το καλύτερο εστιατόριο στην πόλη. Με την εφαρμογή Vuzix Blade Accu Weather Globe 3D, οι ζωντανές και ακριβείς τοπικές αναφορές του καιρού είναι προσβάσιμες από τους χρήστες ακριβώς μπροστά στα μάτια τους.
Η εφαρμογή Vuzix Blade News επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τους τελευταίους τίτλους και ειδήσεις από τα CNN, NPR, Google News και Reuters. Για τους λάτρεις των σπορ, είτε είναι το NFL, το NHL, το MLB, το NBA ή και οι τέσσερις, οι χρήστες μπορούν τώρα να ακολουθήσουν κάθε σκορ, γκολ, στόχο, τρέξιμο για κάθε σημείο με την εφαρμογή Vuzix Blade Sports που προωθεί τα επιθυμητά στατιστικά του παιχνιδιού στα γυαλιά AR σας.

«Συνεχίζουμε να σημειώνουμε μεγάλη πρόοδο με τα γυαλιά Vuzix Blade Smart τόσο από την άποψη της παραγωγικής μας ικανότητας όσο και της λειτουργικότητας των συσκευών και αναμένουμε να επιτύχουμε πολύ περισσότερα και για τις δύο αυτές πλευρές για αποχαιρετίσουμε θετικά την ανάπτυξη του τρέχοντος έτους», δήλωσε ο Paul Travers, πρόεδρος της Vuzix και Διευθύνων Σύμβουλος.
«Είμαστε αληθινά στο σημείο όπου ένας αυξανόμενος αριθμός καταναλωτών μπορεί να ξεκινήσει να αφήνει το τηλέφωνό του στις τσέπες του και να βιώνει νέα επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας που άλλοι μπορούν μόνο να ονειρεύονται να παρέχουν σε αυτό το σημείο. Ταυτόχρονα, τα Blade Smart Glasses κερδίζουν σταθερό ενδιαφέρον από την πλευρά της επιχείρησης για χρήση ως εργαλείο παραγωγικότητας B2B ή B2C. Και είμαστε ακόμη στην αρχή, δήλωσε ο Paul Travers. "

Σχετικά με τη Vuzix Corporation

Η Vuzix είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογιών Smart-Glasses και Augmented Reality (AR) και προϊόντων για τις αγορές καταναλωτών και επιχειρήσεων. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν προσωπικές συσκευές επίδειξης και φορητούς υπολογιστές που προσφέρουν στους χρήστες μια φορητή εμπειρία προβολής υψηλής ποιότητας, παρέχουν λύσεις για κινητικότητα, φορητές οθόνες και επαυξημένη πραγματικότητα. Η Vuzix κατέχει 153 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν και πολλές άδειες IP στο πεδίο Video Eyewear. Η Εταιρεία κέρδισε Βραβεία Consumer Electronics Show (ή CES) για την καινοτομία για τα έτη 2005 έως 2019 και πολλά βραβεία καινοτομίας μεταξύ άλλων για την ασύρματη τεχνολογία. Ιδρύθηκε το 1997 και η Vuzix είναι μια εγεγραμμένη δημόσια εταιρεία (NASDAQ: VUZI) με γραφεία στο Ρότσεστερ, Νέα Υόρκη, Οξφόρδη, Βρετανία, Βαρκελώνη Ισπανίας και Τόκιο της Ιαπωνίας.

Πηγή: The Optical Vision Site

By Daniel Feldman

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4