MOSCHINO - Eyewear Collection Spring Summer 2018

Ο οίκος MOSCHINO παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, παραγωγής και διανομής του Safilo Group.


Τα νέα μοντέλα εκφράζουν την αυθεντικότητα του Οίκου, αποτυπώνοντας την εμβληματική λάμψη, την ελαφρότητα και συνάμα την υπερβολή της πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν την Ιταλική Μάρκα και τον Καλλιτεχνικό της Διευθυντή, Jeremy Scott.

Η νέα συλλογή ξεχωρίζει χάρη σε ένα κουαρτέτο διαχρονικών χαρακτηριστικών, τα οποία είναι η επιτομή της εικόνας του Moschino από το 1983: το Μεταλλικό λογότυπο, τη Μεταλλική Διακοσμητική Αλυσίδα, τα Μεταλλικά Τρουκς και το Αρκουδάκι.

Η χρωματική παλέτα ξεδιπλώνει ένα φόντο σε μαύρο και ταρταρούγα με χρυσά, μεταλλικά τελειώματα, καθώς και βασικά χρώματα, όπως το λευκό, το κόκκινο και το μπλε, ενώ την παιχνιδιάρική και λαμπερή σειρά συμπληρώνουν το ροζ, το φούξια, το δαμασκηνί και το κυπαρισσί. Τα χρώματα υπογραμμίζονται από έντονες χρυσές λεπτομέρειες που κοσμούν όλη τη συλλογή, υπό την μορφή τρισδιάστατων λογότυπων, τρουκς, αλυσίδας, μεταλλικών ράβδων κτλ.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη παγκοσμίως στις μπουτίκ Moschino και σε high-end οπτικά καταστήματα από τον Ιανουάριο 2018.


01
MOS000/S
Θηλυκή, τετράγωνη φόρμα με στρογγυλεμένες γωνίες και μεγάλους βραχίονες, από ελαφρύ ασετάτ. Μονοκόμματο, μεταλλικό προφίλ σε χρυσό, που αποτελεί το πλήρες περίγραμμα του μοντέλου.
Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ροζ με ροζ καθρεπτέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, λευκό με γκρι ντεγκραντέ φακούς με ασημί καθρέπτη.

02

MOS002/S
Μια αναγνωρίσιμη, εμβληματική φόρμα με στρογγυλεμένο κάτω μέρος, διακοσμημένη με μια ένθετη μεταλλική ράβδο και μεταλλικά τρουκς στο πάνω της μέρος. Το τρισδιάστατο, υπερμέγεθες λογότυπο του MOSCHINO στολίζει τους βραχίονες, αποτελώντας χαρακτηριστική υπογραφή.
Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, σκούρα ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ασπρόμαυρη ταρταρούγα με γκρι ντεγκραντέ φακούς, λευκό με γκρι ντεγκραντέ φακούς με ασημί καθρέπτη, φούξια με ροζ ντεγκραντέ καθρεπτέ φακούς.

03

MOS500
Μοντέλο γυαλιών οράσεως σε φόρμα «μάτι-της-γάτας», με ελαφρύ και λεπτό σκελετό που διακοσμείται από το εμβληματικό, τρισδιάστατο λογότυπο MOSCHINO στους βραχίονες.
Χρωματική παλέτα: μαύρο, σκούρα ταρταρούγα, κόκκινο, λευκό.

04

MOS004/S
Unisex, φουτουριστική, υπερμεγέθης, τετράγωνη μάσκα, κατασκευασμένη από εξαιρετικά ελαφρύ υλικό - διακοσμημένη εξ ολοκλήρου στο χέρι, με 140 μικρά, ασημί μεταλλικά τρουκς - που ενσωματώνει πλευρικούς φακούς. Ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, το μοντέλο αποτελεί την επιτομή της τολμηρής προσέγγισης του MOSCHINO.
Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς και χρυσά τρουκς, μαύρο με χρυσούς φακούς πολλαπλής επίστρωσης και χρυσά τρουκς, μαύρο με εξαιρετικά λευκούς φακούς και τρουκς σε μαυρισμένο ασημί.

05

MOS006/S
Γυαλιά σε φόρμα «μάτι-της-γάτας» σε σχήμα καρδιάς, που αποπνέουν τη ρετρό διάθεση «pin-up» μετουσιωμένη απόλυτα στο σήμερα. Το μπροστινό μέρος διακοσμείται από 70 μικροσκοπικά μεταλλικά τρουκς. Το μοντέλο διατίθεται και με διάφανους φακούς.
Χρωματική παλέτα: μαύρο με διάφανους φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, σκούρα ταρταρούγα με μοβ φακούς, κόκκινο με γκρι φακούς, ροζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς και ασημί καθρέπτη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4