O-Six Eyes: Ακόμα ένα Εμπορικό Σήμα στο Χαρτοφυλάκιο της Οικογένειας Thema, Τώρα και στην Ελλάδα!

Το brand O-Six, ιδρύθηκε το 1989 από τον Massimo Mancini, γεννήθηκε δε ως απάντηση στο μονότονο και δημιουργικό κενό του σχεδιασμού της δεκαετίας του 1980.

Η μάρκα επέζησε με επιτυχία σε μια βιομηχανική χρονική περίοδο από “θολά” μοτίβα, κερδίζοντας ακολουθώντας για τη μοναδικότητά της, την ανώτερη χειροποίητη παραγωγή και τα ελκυστικά στιλ. Στις επόμενες δεκαετίες, πολλά εμπορικά σήματα αποφάσισαν να μεταφέρουν την παραγωγή τους στις αναδυόμενες χώρες, ωθούμενες από τη μείωση του κόστους παραγωγής, ενώ τα O-Six παρέμειναν ένα χειροποίητο προϊόν που κατασκευάστηκε υπό αυστηρό έλεγχο στην Ιταλική Valle del Cadore, την παγκόσμια  πρωτεύουσα του οπτικού κλάδου (eye capital of the world ).
O-six Oraseos

Από το 2016, το O-Six έγινε ακόμα ένα εμπορικό σήμα στο χαρτοφυλάκιο της οικογένειας Thema, διατηρώντας θεμελιωδώς τις τεχνικές που καθορίζουν ένα ιταλικό χειροποίητο αριστούργημα. Η νέες συλλογές O-Six είναι μια έξυπνη αντανάκλαση της δέσμευσης της μάρκας να παραμείνει σίγουρα παραδοσιακή και χειροποίητη, προσφέροντας πολύχρωμες επιλογές, σχήματα και εξαιρετικές λεπτομέρειες σε απαράμιλλη Ιταλική φινέτσα και ποιότητα.

Η THEMA OPTICAL στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Οπτικών Ειδών της MIDO.
Και πάλι έκανε αίσθηση, η πολύ έντονη και εντυπωσιακή παρουσία της THEMA OPTICAL στην ετήσια Έκθεση της MIDO, με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιβλητικά Booth, που προσέλκυσαν, με τις καινοτόμες ιδέες που παρουσίασε, το ενδιαφέρον του πολυάριθμου κοινού που το επισκέφτηκε. Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των Ελλήνων Οπτικών που το επισκέφτηκαν και γνώρισαν από κοντά, την ποιότητα, την καινοτομία και τις δυνατότητες που διαθέτει, καθιερωμένο πλέον σαν ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στο χώρο των Οπτικών ειδών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4