Η επίσημη παρουσίαση των Νέων Φακών Επαφής ACUVUE OASYS® 1-Day με Τεχνολογία HydraLuxeTM

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού Gazarte, η επίσημη παρουσίαση στην ελληνική αγορά των Νέων Φακών Επαφής Ημερήσιας Αντικατάστασης ACUVUE OASYS® 1-Day με Τεχνολογία HydraLuxeTM από την Johnson & Johnson Vision Care.

O ομιλητής κ. Ιωάννης Γ. Τρανούδης – Senior Director, Professional Affairs (EMA & LATAM) ξεκίνησε την παρουσίαση τονίζοντας ότι βασική αρχή ανάπτυξης όλων των δραστηριοτήτων της εταιρίας αποτελεί η αναγνώριση της ευθύνης της απέναντι σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Χαρακτηριστικά είπε: “ Για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους, οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας”.

Screen_Shot_2017-04-25_at_22.26.43.png
Με βάση αυτήν την αρχή η Johnson & Johnson από το 1987 με τον 1ο φακό επαφής συχνής αντικατάστασης, τον ACUVUE® , συνεχίζει να ερευνά και να πειραματίζεται με νέες ιδέες αναπτύσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών φακών επαφής.

Η τελευταία καινοτομία έρχεται από τον ACUVUE OASYS®, τον 1ο σε Πωλήσεις Φακό Επαφής Παγκοσμίως1 που είναι Ανίκητος στην Άνεση2. Ο Νέος Φακός Επαφής Ημερήσιας Αντικατάστασης ACUVUE OASYS® 1-Day με Τεχνολογία HydraLuxeTM είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήστες με απαιτητική καθημερινότητα3 προσφέροντας μία εξαιρετική εμπειρία άνεσης και όρασης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί οπτικοί- οπτομέτρες, αποδεικνύοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης ανάμεσα στη Johnson & Johnson Vision Care και τους επαγγελματίες του χώρου. Η βραδιά έκλεισε με ένα cocktail party σε ζεστό κλίμα, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

IMG_2900.jpg

IMG_2920.jpg
IMG_2940.jpg

* Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® έχουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2 Προστασία από τη UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση των επιβλαβών ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό.
1. Euromonitor International Limited, τρέχουσα διαδικασία, σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία του 2015, όλα τα κανάλια καθορίζονται με τη χρήση τυποποιημένων ορισμών της Euromonitor. Η αξία των πωλήσεων λιανικής ΦΕ για το 2014, καθορίζεται με τη χρήση τυποποιημένων ορισμών της Euromonitor. Σε παγκόσμιο επίπεδο εκπροσωπώντας τις 32 μεγαλύτερες χώρες που αντιπροσωπεύουν το 91.3% του συνόλου των φακών επαφής για το έτος 2014 (πωλήσεις λιανικής). 2. 15 κλινικές μελέτες έχουν εκτιμήσει την υποκειμενική άνεση ως κύρια ή δευτερεύοντα τελικά σημεία με τους φακούς ACUVUE OASYS® με Τεχνολογία HYDRACLEAR® Plus. Η αξιολόγηση διεξήχθη έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα www.clinicaltrials.gov που υποστηρίζεται από το NIH. 3. JJVC data on file 2015, έρευνα Ημερήσιας Χρήσης 1 εβδομάδας, n=119 χρήστες μαλακών ΦΕ, το 81.5% σπάνια/ποτέ είχαν αίσθηση κουρασμένων ματιών.
ACUVUE OASYS®, ACUVUE OASYS® 1-Day και HydraLuxe™ αποτελούν εμπορικά σήματα της Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. © Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4