Νέοι Φακοί Serengeti Polar PHD!

ΝΕΟΙ ΦΑΚΟΙ SERENGETI POLAR PHD

Oι Polar PhD φακοί μας προσφέρουν εκπληκτική οπτική οξύτητα και το υψηλότερο επίπεδο προστασίας UVA/UVB. Και για αυτό η βράβευσή τους με το πολυπόθητο διεθνή Silmo d'Or Award για την καινοτομία και απόδοση δεν ήταν έκπληξη!

 Φέτος, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας έναν ακόμα πιο «έξυπνο» φακό δεύτερης γενιάς τον PhD 2.0, ο συγκεκριμένος φακός έχει όλα τα χαρακτηριστικά των φακών Serengeti (Photochromic, Spectral Control® and Polarization)  που έχετε συνηθίσει, σε συνδυασμό με νέες τεχνολογίες και προστιθέμενη οφέλη.

 
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΑΠΟΔΟΣΗ. ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 
Κάθε φακός PhD 2.0 είναι κατασκευασμένος  με τεχνολογία NXT® και από το υλικό Trivex, το οποίο είναι ελαφρύτερο από το Polycarbonate ενώ προσφέρει μεγαλύτερη διαύγεια. 
Εξαιρετικά ανθεκτικοί οι φακοί Trivex έχουν προσαρμοστεί με βάση το υλικό, των θόλων μαχητικών αεροσκαφών  και ελικόπτερών, είναι σχεδιασμένοι  να αντέχουν σε ακραίες συνθήκες και στις μεταβολές της θερμοκρασίας. 

FILM-BASE POLARISATION.
Στο νέο φακό PhD 2.0 το πολωτικό φίλτρο είναι τοποθετημένο ανάμεσα στις δύο εξωτερικές επιφάνειες του φακού προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες, ενώ ενισχύεται η πολωτική τεχνολογία.

ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ  
Οι φακοί  PhD 2.0 διαθέτουν στην μπροστινή εξωτερική επιφάνεια τους, ολεοφοβικές (oleophobic) και υδροφοβικές (hydrophobic) επιστρώσεις, οι οποίες απωθούν το νερό, τα δακτυλικά αποτυπώματα και τη σκόνη, έχοντας ως αποτέλεσμα καλύτερη διαύγεια.

Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Για μια ενισχυμένη φωτοχρωμική λειτουργία σε οποιοδήποτε κλίμα. Ο φακός  PhD 2.0 σκουραίνει γρηγορότερα και βαθύτερα σε υψηλές θερμοκρασίες χάρη στο μειωμένο ποσοστό διαπερατότητας του φωτός, ενώ γίνεται ανοιχτότερος σε χαμηλές θερμοκρασίες.

ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
Οι φακοί μπορεί να θολώσουν από τις απότομες μεταβολές τις θερμοκρασίας. 
Για την αποφυγή του φαινομένου αυτού, έχουμε προσθέσει μια νέα αντιθαμβωτική (antifog) επίστρωση, στην οπίσθια επιφάνει του φακού που βελτιστοποιεί την ποιότητα της όρασης. Αυτή η  υψηλής απόδοσης anti-fog  επίστρωση είναι σαν να «ξαναγεννιέται»  και επανενεργοποιείται κάθε φορά που καθαρίζεται με νερό τους φακούς σας.  

ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ANTIFOG
H Eπίστρωση Anti-fog αποτρέπει αποτελεσματικά το θάμβος στην εσωτερική επιφάνεια του φακού, ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη οπτική διαύγεια. Αυτό και μόνο δημιουργεί το βασικό προτέρημα του φακού σε συνθήκη απότομης αλλαγής της θερμοκρασίας (όπως πχ. κατά την έξοδο από το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου, μία καλοκαιρινή, ζεστή μέρα). Δεν απορροφά το νερό, ένω εξαλείφει το θάμβος! 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ FLOW-COATING 
Η επίστρωση antifog εφαρμόζεται κατά την κατασκευή του φακού, με την μέθοδο flow-coating. Πρόκειται για μια  βιομηχανική διαδικασία, που εξασφαλίζει ότι η επίστρωση θα καλύψει τέλεια, όλη την εσωτερική επιφάνεια  του φακού, ενώ η σκληρή επίστρωση του φακού, hard base,  προστατεύει πλήρως από τις γρατζουνιές.   
ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΕ 
Η επίστρωση antifog αναγεννάτε με το νερό. Έτσι κάθε φορά που καθαρίζεται τους φακούς σας, η επίστρωση γίνεται σαν καινούργια. Το antifog παραμένει αποτελεσματικό εάν συντηρείται  κατάλληλα!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ 
Σε συνθήκες υγρασίας και όταν οι φακοί είναι στην αρχική τους συσκευασία, μέρος της ουσίας που περιέχεται στην επίστρωση antifog «βγαίνει» στην επιφάνεια του φακού, αφήνοντας μια λιπαρή και κολλώδη αίσθηση. 
Φυσικά αυτό δεν είναι ελάττωμα του φακού, αλλά χαρακτηριστικό της υψηλής απόδοσης της anti-fog επίστρωσης! 
Όσο θα καθαρίζεται τους φακούς με νερό και στεγνώνεται με ένα μαλακό υγρό μαντηλάκι καθαρισμού, τόσο θα μειώνεται η αίσθηση αυτή και ο φακός θα καθαρίζεται ευκολότερα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4