Το νέο υπνωτιστικό βίντεο για τα γυαλιά ηλίου Hypnoshine!

image004Ο οίκος FENDI παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου HypnoShine με ένα νέο βίντεο, ένα ταξίδι σε ένα υπνωτιστικό σύμπαν!

Αιωρούμενα κύματα, μάτια υπνωτικά, καθρέφτες που αντανακλούν σχήματα και ρευστά υλικά σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο, όπου τα γυαλιά ηλίου HypnoShine διαμορφώνονται και χρωματίζονται από αυξομειούμενες οπτικές ψευδαισθήσεις!
 


Εμπνευσμένα από τα βαρυτικά κύματα του διαστήματος, τα οποία αποτέλεσαν και το σημείο αναφοράς για τη Γυναικεία Συλλογή FENDI Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17, αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν ρευστές γραφιστικές γραμμές που ενισχύουν τον εκλεπτυσμένο αισθησιασμό του υπερ-επίπεδου σκελετού. Παρουσιασμένα σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον από κινούμενα μοτίβα, τα γυαλιά ηλίου HypnoShine εμφανίζονται σε ένα ρυθμικά στροβιλιζόμενο μικρόκοσμο.
HypnoShine Video frame 01

Ένας μεταδοτικός ρυθμός παρασύρει τα νέα γυαλιά σε ένα καθηλωτικό παιχνίδι με αφηρημένες φόρμες, από μπλε μέχρι πράσινες, από μπορντό μέχρι μελί σε μια ακαταμάχητη πολύχρωμη ροή που αιωρείται στο χρόνο!

Σχετικά με τον οίκο FENDI

Ο οίκος FENDI ιδρύθηκε από τους Adele και Edoardo Fendi στη Ρώμη το 1925. Ακολούθησαν τα εγκαίνια της πρώτης μπουτίκ FENDI - ένα κατάστημα δερματίνων ειδών και γούνας. Σύντομα κέρδισε διεθνή αναγνώριση και ο οίκος FENDI αναδείχθηκε ως εμπορικό σήμα που φημίζεται για την κομψότητα, την κατασκευαστική αρτιότητα, την καινοτομία και το στυλ της. Το 1965 ξεκίνησε η συνεργασία με τον Karl Lagerfeld η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το 1992 Silvia Venturini Fendi ακολουθεί τον Karl Lagerfeld στην καλλιτεχνική διεύθυνση. Το 1994 αναλαμβάνει τον τομέα των δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ και στη συνέχεια τη διεύθυνση των γραμμών παιδικών και ανδρικών ενδυμάτων.  Το 2000 ο Όμιλος LVMH εξαγοράζει τον οίκο FENDI και το 2001 γίνεται πλειοψηφικός μέτοχος. Σήμερα ο οίκος FENDI είναι συνώνυμο της ποιότητας, της παράδοσης, του πειραματισμού και της δημιουργικότητας.
 
HypnoShine Video frame 02

Σχετικά με τη Safilo

Τα γυαλιά ηλίου FENDI παράγονται και διανέμονται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών, με παράδοση στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης. 

Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», αναλαμβάνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων του Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία.



Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4