Βρεφικά και Παιδικά Γυαλιά Ηλίου BabyPyke

Τα βρέφη και τα παιδιά σε ηλικίες 0-3 ετών ανακαλύπτουν τον κόσμο. Στις περιπέτειές τους χρειάζονται φροντίδα, ιδιαίτερα όταν αυτές λαμβάνουν χώρα στον Ήλιο. Στην πραγματικότητα τα παιδιά είναι περισσότερο ευάλωτα στην υπεριώδη ακτινοβολία. Σύμφωνα με...
τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κάθε χρόνο 12 με 15 εκατομμύρια άνθρωποι ασθενούν με καταρράκτη. Το 20% των περιπτώσεων καταρράκτη οφείλεται ή επιταχύνεται από την έκθεση στο ηλιακό φως.
beach
Ύστερα από έρευνα και εξέλιξη, η Pyke, μια νέα εταιρία με έδρα το Charleroi στο Βέλγιο, ανέπτυξε και κατασκεύασε τα BabyPyke, μια συλλογή γυαλιών ηλίου για βρέφη και παιδιά έως 3 ετών. Είναι κατασκευασμένα για τη γεωμετρία ενός μωρουδιακού προσώπου, ώστε να καλύπτουν πλήρως τα μάτια του για μέγιστη προστασία, από ελαφρύ, μαλακό και φιλικό στην επαφή υλικό. Οι Φακοί Sunlens KidZ, είναι ειδικά σχεδιασμένοι από την Carl Zeiss για μέγιστη προστασία των παιδικών ματιών. Προστατεύουν 100% από ακτινοβολίες UVA, UVB, UVC χωρίς να αλλοιώνουν την αίσθηση των χρωμάτων και ταυτόχρονα επιτρέπουν αρκετό φως ώστε να συνεχίζεται η οφθαλμική ανάπτυξη.  
Pink-FloydGirlSky-Blue Κυκλοφορούν σε 7 όμορφα χρώματα και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση - Διανομή THE OPTICIANS

Πληροφορίες:
Τ.: 210 9560369
http://theopticians.gr/
https://www.facebook.com/THEOPTICIANS.GR/

Βαλαωρίτου 18, Αθήνα 10 671
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4