Η Vision Project επενδύει στην Premium Vision

Η Vision Project, μέλος του Nea Optiki Group, επενδύει στην Premium Vision του Άκη Κηπόπουλου, ενισχύοντας τη θέση της στον κλάδο των οφθαλμικών φακών.

Αυτή η στρατηγική επένδυση αποτελεί σημαντικό βήμα, για την Vision Project, με στόχο την επέκταση του δικτύου πωλήσεων και την περαιτέρω ενίσχυση στο portfolio προϊόντων της. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη Premium Vision, η Vision Project αξιοποιεί την εκτεταμένη εμπειρία και τεχνολογική κατάρτιση της Premium Vision, ενώ συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η Premium Vision με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην Ελληνική αγορά, συνεχίζει την ανάπτυξή του δικτύου πωλήσεων της, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες.

Ο Άκης Κηπόπουλος αναλαμβάνει την διεύθυνση πωλήσεων του νέου σχήματος για Ελλάδα και Κύπρο.

 «Είμαι ενθουσιασμένος με την νέα μας συνεργασία με τον Άκη Κηπόπουλο, η οποία είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στη στρατηγική μας για ανάπτυξη και ενίσχυση της παρουσίας μας στον κλάδο των οφθαλμικών φακών», δήλωσε ο Άγγελος Δεστούνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vision Project. «Αυτή η επένδυση βασίζεται στο όραμά μας για την ενίσχυση του Νο1 Ελληνικού brand οφθαλμικών φακών, σχεδιασμένο βάσει των Ελληνικών συνθηκών διαβίωσης».

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την νέα συνεργασία μας. Η συνένωση δυνάμεων της Premium Vision με το Nea Optiki Group δίνει μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης στην Ελληνική αγορά.», δήλωσε ο Άκης Κηπόπουλος, εκπρόσωπος της Premium Vision. «Αυτή η νέα συνεργασία είναι και για τις δύο εταιρείες, μια συναρπαστική ευκαιρία να συνδυάσουμε τις δυνάμεις και την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό».

Σχετικά με την Vision Project

Η Vision Project, μέλος του Nea Optiki Group, διαθέτει στην αγορά τους οφθαλμικούς φακούς Native Vision, το Νο1 Ελληνικό Brand οφθαλμικών φακών, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων στους πελάτες της. Με επίκεντρο την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών, η Vision Project δημιουργεί μια νέα εμπειρία στον κλάδο των οπτικών.

Σχετικά με την Premium Vision

Η Premium Vision δραστηριοποιείται στον κλάδο των οφθαλμικών φακών τα τελευταία 12 χρόνια και είναι αποκλειστικός διανομέας της Novax Freeform Lenses σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Novax είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε 35 χώρες ανά τον κόσμο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4