Ξεκινά η νέα καμπάνια Divel Lens στη MIDO

Η Divel θα παρουσιάσει μια νέα καμπάνια για τη Mido 2023, εμπνευσμένη από μια πολύ γνωστή ιταλική έκφραση, την «gli occhi parlano» (στα αγγλικά, «τα μάτια μιλούν»). Οι βασικοί χαρακτήρες της καμπάνιας είναι έξι νέοι, ο καθένας με τη δική του μοναδική προσωπικότητα, και με διαφορετικά πάθη και διαφορετικές καριέρες, που εκφράζονται από ένα συγκεκριμένο προϊόν της Divel Italia.

Ο χαρακτήρας που ονομάζεται Tom, για παράδειγμα, περιγράφεται από την Divel ως επαγγελματίας ιστορίας με έναστρα μάτια που λατρεύει τη ροκ μουσική και κάθε τι vintage, γι' αυτό φοράει σκελετούς με φακούς Divel's Throwback Bicolor, μια νέα προσθήκη στη σειρά φίλτρων φακών της εταιρείας .

Καμπάνια DIvel Eyes Speak

Το «Throwback» είναι μια συλλογή από φίλτρα ηλίου εμπνευσμένα από τη μόδα της δεκαετίας του 1970 και περιλαμβάνει το παραδοσιακό πράσινο aviator, το jet black μιας vintage γραφομηχανής, το καφέ καπνού του μοντέρνου σχεδιασμού των μέσων του αιώνα και άλλα ρετρό χρώματα.

Καμπάνια DIvel Eyes Speak

Ο χαρακτήρας Εύα απεικονίζεται ως μια επαγγελματίας χορεύτρια μπαλέτου. Η Εύα είναι μια αιώνια αισιόδοξη, σχεδόν πάντα με καλή διάθεση και λατρεύει να περνά χρόνο με τους πολλούς φίλους της. Της αρέσει να κοιμάται και αν έχει ραντεβού νωρίς το πρωί, φοράει πάντα γυαλιά ηλίου και ισχυρίζεται ότι βοηθούν να κρύψει τα μυστικά της. Λατρεύει τα προστατευτικά, υπερμεγέθη γυαλιά και τους φακούς Darkpop της Divel, που προσθέτουν μια πινελιά τολμηρού χρώματος για να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά της. Οι φακοί Darkpop είναι άλλη μια νέα κυκλοφορία για τη MIDO φέτος στη Divel και αποτελούν επέκταση της δίχρωμης συλλογής Bollipop. Οι φακοί Darkpop διαθέτουν ζεστό ροζ, έντονο μπλε και ζωντανό πορτοκαλί και κίτρινο σε συνδυασμό με πιο σκούρες αποχρώσεις.

Στη Mido, η πλήρης καμπάνια θα αποκαλυφθεί με περαιτέρω ανακοινώσεις φακών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μια σειρά εμπνευσμένη από τη συλλογή του '90.

https://www.opticaljournal.com/new-divel-lens-campaign-launches-at-mido/

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4