Νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη μυωπία

Η Essilor ξεκίνησε την καμπάνια του Stellest για 40 ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία χρησιμοποιεί βίντεο για να δείξει πώς οι φακοί της βοηθούν στην επιβράδυνση της εξέλιξης της μυωπίας.
stellest Αφού αναβλήθηκε για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', η εταιρεία είπε ότι η εκστρατεία θα εκπαιδεύσει τους γονείς και θα τους προωθεί στον τοπικό ανεξάρτητο οπτικό τους.

Η καμπάνια, η οποία στόχευε γονείς με παιδιά άνω των έξι ετών, κυρίως στο Facebook και το Instagram, περιελάμβανε: επί πληρωμή και προώθηση σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης με κοινόχρηστα περιουσιακά στοιχεία. εμπόριο υλικού μάρκετινγκ διαθέσιμο στο διαδίκτυο· CPD με επικεφαλής την ομάδα Essilor. και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύρεσης οπτικών καταστημάτων  για τους καταναλωτές.

Ο Alan Pitcher, εμπορικός διευθυντής της Essilor, σχολίασε: «Υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τη διαχείριση της μυωπίας, ιδιαίτερα καθώς, μέχρι το 2050, πιστεύεται ότι ο μισός πληθυσμός θα μπορούσε να επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση όρασης».

Πηγή https://www.opticianonline.net/news/stellest-campaign-drives-myopia-awareness

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4