Όταν αγοράζετε γυαλιά, δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή του ιδανικού σκελετού.

Η καθημερινή χρήση γυαλιών είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο για τη βελτίωση της όρασής σας. Κάνει επίσης μια δήλωση για την αίσθηση του στυλ σας. Τα γυαλιά σας αντιπροσωπεύουν αληθινά αυτό που είστε. Μερικά πράγματα που ακόμη πρέπει να γνωρίζετε:

 

1. Μπορεί να βρεθεί η καλύτερη επιλογή για το σχήμα του προσώπου σας

Μαζί με τη βελτίωση της όρασής σας, ενθαρρύνεται η ανάδειξη του προσωπικού σας στυλ και των χαρακτηριστικών του προσώπου σας.

 

2. Βεβαιωθείτε ότι οι συνταγές σας είναι ενημερωμένες πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια

Για να διατηρήσετε τη μέγιστη όραση και την υγεία των ματιών σας, πρέπει να έχετε μια ενημερωμένη συνταγή.

Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που εξεταστήκατε; Αν δεν μπορείτε καν να θυμηθείτε την τελευταία φορά που επισκεφτήκατε τον οφθαλμίατρό σας, προγραμματίστε ένα ραντεβού τώρα. Εξετάστε τα μάτια σας με τον ίδιο τρόπο που θα έπρεπε τα δόντια σας.

Κάθε χρόνο, πρέπει να επισκέπτεστε τον οφθαλμίατρο σας. Αυτό διασφαλίζει ότι η συνταγή σας είναι πάντα ενημερωμένη, κάτι που είναι χρήσιμο εάν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο ζευγάρι γυαλιά.

 

3. Προσαρμόστε τους φακούς στις ανάγκες σας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις εναλλακτικές σας όσον αφορά τις βελτιώσεις και τα υλικά φακών. Οι αντιθαμβωτικές επιστρώσεις και το φιλτράρισμα του μπλε φωτός είναι παραδείγματα αναβαθμίσεων φακών. Οι ανάγκες σας αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία, τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία υλικών φακών, όπως αλλαγή σε φακούς ανθεκτικούς στην κρούση και φακούς υψηλού δείκτη για τη καλύτερη εμφάνιση και το μικρότερο βάρος. Η ιδανική λύση για τις απαιτήσεις συνταγογράφησης και τις προσωπικές σας προτιμήσεις μπορεί να καθοριστεί από τον οπτικό σας.

 

Τι γίνεται με τη χρηστικότητα; Βεβαιωθείτε ότι ο σκελετός και οι φακοί που θα επιλέξετε είναι κατάλληλοι για τον τρόπο ζωής σας.

Για παράδειγμα, η προσθήκη μιας ψηφιακής προστατευτικής επίστρωσης στους φακούς σας θα βοηθήσει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, εάν η δουλειά σας απαιτεί να περάσετε πολύ χρόνο καθισμένοι μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή.

Μπορεί να χρειαστείτε προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία εάν αφιερώνετε πολύ χρόνο έξω. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου ή γυαλιά οράσεως με φακούς που σκουραίνουν στο φως και γίνονται πιο καθαροί σε εσωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, θα χρειαστείτε εξειδικευμένα αθλητικά γυαλιά που είναι πιο εύκαμπτα και ανθεκτικά, εάν σκοπεύετε να φοράτε τα γυαλιά σας κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα εκείνων που περιλαμβάνουν επαφή. Υπάρχουν επίσης αυτά τα γυαλιά ηλίου αεροπορίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν είστε πιλότος. Είναι από τα πιο διάσημα στυλ γυαλιών.

 

4. Λάβετε κατάλληλες μετρήσεις για τα γυαλιά σας

Είναι πιθανό να λήφθηκαν ακατάλληλες μετρήσεις πριν από τη δημιουργία των γυαλιών, εάν είχατε ποτέ γυαλιά που απλά δεν ήταν σωστά. Για να διασφαλιστεί ότι τα γυαλιά είναι φτιαγμένα στα συγκεκριμένα μάτια σας και πώς εφαρμόζουν στο πρόσωπό σας, πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα εκτός από τη λήψη μιας διάθλασης ή συνταγής για γυαλιά από τον οφθαλμίατρό σας.

 

5. Μια επίστρωση που εμποδίζει το μπλε φως

Η καταπόνηση των ματιών από τις ψηφιακές συσκευές μπορεί να μειωθεί είτε με είτε χωρίς διάγνωση, φορώντας γυαλιά που μπλοκάρουν το μπλε φως. Ο αντίκτυπος του ορατού φωτός από τις ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να μειωθεί εάν βάλετε μία επίστρωση μπλε φωτός στους φακούς σας, εάν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά ψηφιακή οθόνη, σκεφτείτε να σχεδιάσετε τα γυαλιά σας έτσι ώστε να περιλαμβάνουν αυτό το είδος επίστρωσης για να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών.

 

Πηγή https://gamerssuffice.com/six-things-you-need-to-know-before-buying-eyeglasses/

 

Σε σύγκριση με μια ολοκληρωμένη οπτομετρική εξέταση, μια οπτομετρική εξέταση φακών επαφής περιλαμβάνει πρόσθετες μετρήσεις που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό του σχήματος και του μεγέθους της επιφάνειας του ματιού σας και του είδους των φακών επαφής που είναι καλύτερο για εσάς. Κατά τη διάρκεια μιας οπτομετρικής εξέτασης φακών επαφής, θα μπορείτε να δηλώσετε τις προτιμήσεις σας για το χρώμα, πόσο συχνά θέλετε να αντικαθιστάτε τους φακούς επαφής σας και πόσο σκληροί ή μαλακοί θέλετε να είναι οι φακοί επαφής σας.

Μετρήσεις κερατοειδούς

Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης με συγκεκριμένο φακό επαφής, μια συσκευή που ονομάζεται κερατόμετρο θα αναλύσει τις αντανακλάσεις του φωτός από τον κερατοειδή σας και θα χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της καμπυλότητας της μπροστινής επιφάνειας του ματιού σας .

(Ο κερατοειδής είναι το διαφανές κάλυμμα της ίριδας και της κόρης. Προστατεύει το μάτι και επίσης βοηθά στην αποστολή φωτός μέσω της κόρης στον αμφιβληστροειδή στο πίσω μέρος του ματιού)

Επιπρόσθετες ηλεκτρονικές μετρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στον κερατοειδή σας χρησιμοποιώντας έναν τοπογράφο κερατοειδούς. Αυτό θα δώσει στον οπτομέτρη σας ακριβείς λεπτομέρειες για τον κερατοειδή σας και για άλλη μια φορά περιλαμβάνει τη μέτρηση του τρόπου με τον οποίο το μάτι σας αντανακλά το φως.

Μετρήσεις κόρης και ίριδας

Αυτή η εξέταση είναι αρκετά απλή: ο οπτομέτρης σας θα χρησιμοποιήσει έναν ειδικό χάρακα ή άλλη συσκευή μέτρησης με συγκεκριμένα μεγέθη κόρης και ίριδας για να καταλάβει το μέγεθος και το σχήμα της κόρης και της ίριδας σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε φακούς επαφής που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για τα μάτια σας και να καθορίσετε τον τύπο έγχρωμων φακών επαφής που μπορείτε να φορέσετε αν θέλετε.

Αξιολόγηση δακρυϊκής ταινίας

Αυτή η αξιολόγηση χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει εάν μπορείτε να παράγετε αρκετά δάκρυα για να διατηρήσετε τους φακούς επαφής σας υγρούς και να αποφύγετε το στέγνωμα των ματιών σας. Εάν τα μάτια σας είναι πολύ ξηρά και δεν μπορείτε να παράγετε αρκετά δάκρυα, τότε οι φακοί επαφής μπορεί να μην είναι άνετοι ή ασφαλείς για χρήση. Εάν αντιμετωπίζετε μόνο ήπια ξηρότητα, τότε υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί φακοί επαφής που θα σας βοηθήσουν να μην στεγνώσουν εντελώς τα μάτια σας.

Αξιολόγηση εφαρμογής φακών επαφής

Μία σχισμοειδής λυχνία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση της υγείας του κερατοειδούς σας. Αυτή η συσκευή μεγενθύνει την όψη του κερατοειδούς σας, κάτι που βοηθά τον οπτομέτρη σας να προσδιορίσει εάν μπορείτε να φοράτε φακούς επαφής χωρίς αίσθηση ενόχλησης. Εάν φοράτε ήδη φακούς επαφής, αυτή η αξιολόγηση μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τυχόν προβλήματα που προκαλούν στα μάτια σας οι φακοί που φοράτε εκείνη τη στιγμή.

Εξετάσεις ειδικών φακών επαφής

Εάν μόλις κάνατε την πρώτη σας εφαρμογή, μετά από μια ορισμένη δοκιμαστική περίοδο που συνιστάται από τον οπτικό σας, θα χρειαστεί μία επιπρόσθετη αξιολόγηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν οι τρέχοντες φακοί επαφής σας ενοχλούν, μπορείτε να ρωτήσετε τον οπτομέτρη σας σχετικά με την αλλαγή μάρκας ή τύπου φακών.


Εάν οι τρέχοντες φακοί επαφής σας είναι άνετοι, τότε μια οπτομετρική εξέταση για τους φακούς επαφής συνίσταται να γίνεται σε 6μηνιαία βάση, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Εάν πάσχετε από μια πάθηση των ματιών, μπορεί να είναι απαραίτητος ένας ειδικός φακός επαφής. Εάν έχετε αστιγματισμό, ξηροφθαλμία ή κερατόκωνο, τότε ρωτήστε τον οπτικό- οπτομέτρη σας σχετικά με το είδος των ειδικών φακών επαφής που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συγκεκριμένων προβλημάτων σας.

Τα τελευταία χρόνια, η κοινότητα χρηστών φακών επαφής έχει βομβαρδιστεί με διαφημίσεις που υπόσχονται χαμηλές τιμές και βολικές "αποστολές στην πόρτα σας" από διαδικτυακούς προμηθευτές φακών επαφής που προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες να αγοράσουν τους φακούς τους στο διαδίκτυο αντί για τη δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδο παραγγελίας μέσω του αξιόπιστου οπτικού τους. Παρά τις μερικές φορές πειστικές προτάσεις που κάνουν αυτοί οι ιστότοποι, υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα για την αγορά από τον έμπιστο οπτικό σας, τα οποία χάνετε όταν αγοράζετε μέσω διαδικτύου, επειδή αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα είτε δεν επιθυμούν, είτε δεν μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών. Παρακάτω, περιγράφουμε ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της παραγγελίας μέσω του οπτικού-οπτομέτρη σας:

Η δύναμη των εκπτώσεων

Ένας από τους βασικούς άξονες της διαφήμισης για τους διαδικτυακούς πωλητές φακών επαφής είναι η υπόσχεση για χαμηλές τιμές και εξαιρετικές προσφορές. Ο ισχυρισμός είναι ότι δεν μπορείτε να λάβετε τις ίδιες χαμηλές τιμές εάν παραγγείλετε από τον οπτομέτρη σας. Η προσφορά ακούγεται εξαιρετική, σίγουρα, αλλά τελικά αποδεικνύεται αρκετά ψευδής. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ η αρχική τιμή σε ορισμένους διαδικτυακούς ιστότοπους μπορεί να δίνει την εμφάνιση χαμηλότερων τιμών, το τελικό κόστος συχνά καταλήγει να σας κοστίζει περισσότερο από ό,τι θα κόστιζε η παραγγελία από τον οπτικό σας. Πολλοί προμηθευτές φακών έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες τους, επιτρέποντας στους οπτικούς να μειώσουν το κόστος για εσάς στο κατώτατο όριο. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες συχνά δεν γνωρίζουν αυτές τις εκπτώσεις ή ζητούν από τους πελάτες τους να εξαργυρώσουν αυτές τις εκπτώσεις μόνοι τους. Πολλοί άνθρωποι δεν θα ξέρουν πού ή πώς να εξαργυρώσουν αυτές τις εκπτώσεις, χάνοντας χρήματα που θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν αγοράζοντας από ένα κατάστημα.

Πολιτική Ανοιχτού Κουτιού

Οι βαθμοί συχνά αλλάζουν, και μάλιστα αρκετά συχνά. Συμβαίνει έτσι απλά. Ωστόσο, για όσους δυστυχώς έχουν παραγγείλει τους φακούς επαφής τους μέσω διαδικτύου, εάν έχουν ήδη ανοίξει το κουτί, έχουν πλέον ξεμείνει με αυτούς τους φακούς, παρόλο που δεν είναι πλέον η σωστή συνταγή.

Οι επιλογές σε αυτό το σημείο είναι είτε να συνεχίσετε να τους φοράτε χωρίς να έχετε την σωστή όραση (κάτι που μερικές φορές μπορεί αποβεί επικίνδυνο π.χ. στην οδήγηση), είτε να πληρώσετε ξανά για ολοκαίνουριους φακούς επαφής για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την όραση σας.

Από την άλλη πλευρά, τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα οπτικά καταστήματα θα έχουν μια «πολιτική ανοιχτού κουτιού» για φακούς επαφής που αγοράζουν από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι αν αλλάξει η συνταγή σας, απλά έρχεστε στο κατάστημα και ανταλλάσσετε την παλιά συνταγή με την ενημερωμένη σας, δωρεάν, ακόμα κι αν το κουτί είναι ήδη ανοιχτό.

Προσωπικές σχέσεις και τεχνογνωσία

Ίσως η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ της ηλεκτρονικής αγοράς και της αγοράς στο κατάστημα έγκειται στον ρόλο του οπτικού- οπτομέτρη σας, σε σύγκριση με τον διαδικτυακό προμηθευτή, και στο πώς σας βλέπει ο καθένας.

Ο ρόλος του οπτικού-οπτομέτρη σας είναι κυρίως να σας βοηθήσει να δείτε καλύτερά και να προστατεύσει τη συνολική υγεία των ματιών σας , με τον καλύτερο και πιο άνετο δυνατό τρόπο. Ένα μεγάλο μέρος της εκπλήρωσης αυτού του ρόλου είναι η γνωριμία με κάθε ασθενή ξεχωριστά και η διατήρηση αυτής της προσωπικής σύνδεσης με τρόπο που ενθαρρύνει έναν συνεχή διάλογο σχετικά με τις ανάγκες του ασθενούς και τη μακροπρόθεσμη οπτική υγεία του. Αντίθετα, είναι απίθανο να έχετε καμία προσωπική σχέση με τον ανώνυμο εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σε διαδικτυακό κατάστημα φακών επαφής και ο εν λόγω εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να κατανοήσει τις ζωτικές ανάγκες της οπτικής σας υγείας.

Ο οπτικό σας διατηρεί μια σχέση με επίκεντρο τη συνολική οπτική σας υγεία, ενώ ένας διαδικτυακός πωλητής φακών επαφής διατηρεί μια σχέση με επίκεντρο το πορτοφόλι σας και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη συνολική υγεία των ματιών σας.

Η κακή εφαρμογή, η μόλυνση των ματιών ή η ξηροφθαλμία που προκύπτει από τους φακούς επαφής σας είναι πιο πιθανό να αντιμετωπιστεί επιτυχώς μιλώντας σε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία, εκπαιδευμένο με τον οποίο έχετε προσωπική σχέση, αντί να μιλήσετε σε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών με τον οποίο δεν είχατε σχέση ποτέ και πιθανότατα δεν θα συναντήσετε ποτέ, ο οποίος είναι εκεί αποκλειστικά για να εκπληρώσει παραγγελίες και τίποτα περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον οπτικό σας σήμερα.

Τα τελευταία χρόνια, η κοινότητα χρηστών φακών επαφής έχει βομβαρδιστεί με διαφημίσεις που υπόσχονται χαμηλές τιμές και βολικές "αποστολές στην πόρτα σας" από διαδικτυακούς προμηθευτές φακών επαφής που προσπαθούν να πείσουν τους πελάτες να αγοράσουν τους φακούς τους στο διαδίκτυο αντί για τη δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδο παραγγελίας μέσω του αξιόπιστου οπτικού τους. Παρά τις μερικές φορές πειστικές προτάσεις που κάνουν αυτοί οι ιστότοποι, υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα για την αγορά από τον έμπιστο οπτικό σας, τα οποία χάνετε όταν αγοράζετε μέσω διαδικτύου, επειδή αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα είτε δεν επιθυμούν, είτε δεν μπορούν να προσφέρουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών. Παρακάτω, περιγράφουμε ορισμένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της παραγγελίας μέσω του οπτικού-οπτομέτρη σας:

Η δύναμη των εκπτώσεων

Ένας από τους βασικούς άξονες της διαφήμισης για τους διαδικτυακούς πωλητές φακών επαφής είναι η υπόσχεση για χαμηλές τιμές και εξαιρετικές προσφορές. Ο ισχυρισμός είναι ότι δεν μπορείτε να λάβετε τις ίδιες χαμηλές τιμές εάν παραγγείλετε από τον οπτομέτρη σας. Η προσφορά ακούγεται εξαιρετική, σίγουρα, αλλά τελικά αποδεικνύεται αρκετά ψευδής. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ η αρχική τιμή σε ορισμένους διαδικτυακούς ιστότοπους μπορεί να δίνει την εμφάνιση χαμηλότερων τιμών, το τελικό κόστος συχνά καταλήγει να σας κοστίζει περισσότερο από ό,τι θα κόστιζε η παραγγελία από τον οπτικό σας. Πολλοί προμηθευτές φακών έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες τους, επιτρέποντας στους οπτικούς να μειώσουν το κόστος για εσάς στο κατώτατο όριο. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες συχνά δεν γνωρίζουν αυτές τις εκπτώσεις ή ζητούν από τους πελάτες τους να εξαργυρώσουν αυτές τις εκπτώσεις μόνοι τους. Πολλοί άνθρωποι δεν θα ξέρουν πού ή πώς να εξαργυρώσουν αυτές τις εκπτώσεις, χάνοντας χρήματα που θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν αγοράζοντας από ένα κατάστημα.

Πολιτική Ανοιχτού Κουτιού

Οι βαθμοί συχνά αλλάζουν, και μάλιστα αρκετά συχνά. Συμβαίνει έτσι απλά. Ωστόσο, για όσους δυστυχώς έχουν παραγγείλει τους φακούς επαφής τους μέσω διαδικτύου, εάν έχουν ήδη ανοίξει το κουτί, έχουν πλέον ξεμείνει με αυτούς τους φακούς, παρόλο που δεν είναι πλέον η σωστή συνταγή.

Οι επιλογές σε αυτό το σημείο είναι είτε να συνεχίσετε να τους φοράτε χωρίς να έχετε την σωστή όραση (κάτι που μερικές φορές μπορεί αποβεί επικίνδυνο π.χ. στην οδήγηση), είτε να πληρώσετε ξανά για ολοκαίνουριους φακούς επαφής για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την όραση σας.

Από την άλλη πλευρά, τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα οπτικά καταστήματα θα έχουν μια «πολιτική ανοιχτού κουτιού» για φακούς επαφής που αγοράζουν από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι αν αλλάξει η συνταγή σας, απλά έρχεστε στο κατάστημα και ανταλλάσσετε την παλιά συνταγή με την ενημερωμένη σας, δωρεάν, ακόμα κι αν το κουτί είναι ήδη ανοιχτό.

Προσωπικές σχέσεις και τεχνογνωσία

Ίσως η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ της ηλεκτρονικής αγοράς και της αγοράς στο κατάστημα έγκειται στον ρόλο του οπτικού- οπτομέτρη σας, σε σύγκριση με τον διαδικτυακό προμηθευτή, και στο πώς σας βλέπει ο καθένας.

Ο ρόλος του οπτικού-οπτομέτρη σας είναι κυρίως να σας βοηθήσει να δείτε καλύτερά και να προστατεύσει τη συνολική υγεία των ματιών σας , με τον καλύτερο και πιο άνετο δυνατό τρόπο. Ένα μεγάλο μέρος της εκπλήρωσης αυτού του ρόλου είναι η γνωριμία με κάθε ασθενή ξεχωριστά και η διατήρηση αυτής της προσωπικής σύνδεσης με τρόπο που ενθαρρύνει έναν συνεχή διάλογο σχετικά με τις ανάγκες του ασθενούς και τη μακροπρόθεσμη οπτική υγεία του. Αντίθετα, είναι απίθανο να έχετε καμία προσωπική σχέση με τον ανώνυμο εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σε διαδικτυακό κατάστημα φακών επαφής και ο εν λόγω εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να κατανοήσει τις ζωτικές ανάγκες της οπτικής σας υγείας.

Ο οπτικό σας διατηρεί μια σχέση με επίκεντρο τη συνολική οπτική σας υγεία, ενώ ένας διαδικτυακός πωλητής φακών επαφής διατηρεί μια σχέση με επίκεντρο το πορτοφόλι σας και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη συνολική υγεία των ματιών σας.

Η κακή εφαρμογή, η μόλυνση των ματιών ή η ξηροφθαλμία που προκύπτει από τους φακούς επαφής σας είναι πιο πιθανό να αντιμετωπιστεί επιτυχώς μιλώντας σε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία, εκπαιδευμένο με τον οποίο έχετε προσωπική σχέση, αντί να μιλήσετε σε έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών με τον οποίο δεν είχατε σχέση ποτέ και πιθανότατα δεν θα συναντήσετε ποτέ, ο οποίος είναι εκεί αποκλειστικά για να εκπληρώσει παραγγελίες και τίποτα περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον οπτικό σας σήμερα.

Optometry News

 

Μεγάλα, προκλητικά, λαμπερά, μοντέρνα, με δυνατές αποχρώσεις, αυτά τα πανέμορφα σχεδιαστικά «αξεσουάρ» από καλοσχηματισμένο ντιζαϊνάτο πλαστικό, κάνουν μια δουλειά που κανένα άλλο στοιχείο του ιματισμού δεν μπορεί να κάνει. Εκτός από το στυλ που προσθέτουν στην συνολική μας εμφάνιση, παρέχουν επίσης εξαιρετική προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας.

H άνοιξη και καλοκαίρι, εποχές έξαρσης πολλών φαινομένων αλλεργίας και σημαντικών αλλεργιών των ματιών, δημιουργεί πρόβλημα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ακόμα και στη χώρα μας. 
Σήμερα, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη η προστασία των ματιών με τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου. Συμβουλές για τη σωστή επιλογή...

Ξέρετε ότι σχεδόν οι μισοί τραυματισμοί στα μάτια συμβαίνουν στο σπίτι και όχι στην εργασία; Τι πρέπει να κάνετε αν μπει κάτι στο μάτι σας; Διαβάστε ένα εξαιρετικό άρθρο για τους τραυματισμούς των ματιών και τις άμεσες και πρώτες βοήθειες που πρέπει να δοθούν.

Οι τραυματισμοί των ματιών είναι αρκετά συνηθισμένοι ...

ΚΟΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ – ΟΠΤΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ
Κοσμητικοί Φακοί Επαφής: ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που αντιμετωπίζεται ως «αξεσουάρ»
Οι φακοί επαφής έχουν κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στο χώρο της διόρθωσης των διαθλαστικών σφαλμάτων, όπως...

Σελίδα 1 από 4
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4