Πρώτη κυκλοφορία γυαλιών ηλίου Havajanas!


Σε συνεργασία με τη Safilo, η μάρκα αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιό της παρουσιάζοντας περισσότερες από 80 προτάσεις γυαλιών ηλίου

Η συλλογή Γυαλιών Havaianas αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της μάρκας. Με σημείο εκκίνησης τη Βραζιλία - γενέτειρα Havaianas - όπου λανσαρίστηκε ως avant-première τον Αύγουστο του 2016, η συλλογή είναι πλέον έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο!


havaianas-NORONHA-H_0517_QT3.jpg
Η συλλογή γυαλιών είναι γεμάτη από χρώμα σε υπέροχες φόρμες, εκφράζοντας όλη τη διασκέδαση και την «Βραζιλιάνικη» διάθεση που είναι ήδη αναγνωρίσιμη ανά τον κόσμο, σε μια πρωτοφανή συνεργασία με τη Safilo.

Τα γυαλιά αποπνέουν το πνεύμα του Βραζιλιάνικου καλοκαιριού με πολλά χρώματα και υπέροχους συνδυασμούς, και, όπως και οι σαγιονάρες της μάρκας, φοριούνται ιδανικά τόσο στις παραλίες όσο και στο κέντρο της πόλης.

Η σειρά διαθέτει τέσσερα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα γυαλιών ηλίου με ευρεία γκάμα φορμών, αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς και ονόματα από τις διάσημες Βραζιλιάνικες παραλίες: Rio, Paraty, Trancoso και Noronha. Η συλλογή αντιπροσωπεύει την πεμπτουσία των Havaianas, «μεταφρασμένη» σε γυαλιά: τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν το άνετο ελαστικό τελείωμα των Havaianas με το διάσημο μοτίβο «ρυζάκι» που φιγουράρει στη σόλα που έχουν οι σαγιονάρες.

havaianas-PARATY-M_H_0520-ABA_LS.jpg

Εκτός από αυτά τα τέσσερα μοντέλα, η συλλογή έχει ένα ακόμη ειδικό μοντέλο με το όνομα Brazil, το μοναδικό μοντέλο της συλλογής με μπροστινό μέρος από ασετάτ, που διαθέτει στρώσεις με τα χρώματα της Βραζιλιάνικης σημαίας, όπως και οι διάσημες σαγιονάρες της Βραζιλίας.

Τα γυαλιά ηλίου παράγονται από τρία διαφορετικά υλικά: καουτσούκ, ασετάτ και πολυαμίδιο και σε μεγέθη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Οι φακοί προσφέρουν προστασία από ακτίνες UVA/UVB και διατίθενται με διαφορετική επεξεργασία: μονόχρωμοι, ντεγκραντέ και καθρεπτέ.
havaianas-RIO_-_H0516_QSX.jpg

Σχεδιασμένα με βάση το ουράνιο τόξο χρωμάτων των Hawaianas, τα γυαλιά αναμένεται να γνωρίζουν την ίδια επιτυχία με τις αυθεντικές σαγιονάρες, τα αθλητικά παπούτσια και τα ρούχα της φίρμας. Η συλλογή Γυαλιών Havaianas κατάφερε σύντομα να γίνει αντικείμενο του πόθου στη Βραζιλία.
havaianas-TRANCOSO_H-0514_-_R0R.jpg
Καθώς τα Havaianas χαρακτηρίζονται ως μάρκα για κάθε γούστο, η συλλογή γυαλιών καλύπτει τόσο τους καταναλωτές με κλασσικό όσο και με πιο πρωτοποριακό αισθητικό κριτήριο, χάρη στη ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών και στις φόρμες που διαθέτει. Τα Γυαλιά Havaianas μας ταξιδεύουν στο Βραζιλιάνικο καλοκαίρι και φέρνουν την διασκέδαση που κρατάει όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4