Για τον Εορτασμό της Αγίας Παρασκευής Προστάτιδας της Όρασης... Ραντεβού στο Νεράκι!!!

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ένωση Οπτικών - Οπτομετρών (Π.Ε.Ο.Ο.) καλεί όλους τους οπτικούς και τα Διοικητικά τους Συμβούλια σε μια κοινή εορταστική εκδήλωση προς τιμή της Αγίας Παρασκευής προστάτιδας της όρασης και του οπτικού κλάδου, στην ομώνυμη εκκλησία στην παραθαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου (32ο χλμ Παλαιάς Ε.Ο. Ελευσίνας - Κορίνθου). Με δεδομένο δε, τις επερχόμενες εξελίξεις...

για την δημιουργία του ΝΠΔΔ Οπτικών-Οπτομετρών (αίτημα του οπτικού κλάδου που χρονολογείται από το 1983, και “όνειρο”  των τότε και μετέπειτα  διοικούντων και του οπτικού κλάδου), είναι σίγουρο ότι όλοι όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση αυτή, θα έχουν την ευκαιρία για γόνιμες και ουσιαστικές συζητήσεις για το παρόν και το μέλλον του κλάδου, αλλά και την προστασία του καταναλωτή.

Έτσι η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους Συναδέλφους Οπτικούς & τα Δ. Σ.  των Κλαδικών Συλλόγων & τα μέλη:

  Σύλλογο Οπτικών – Οπτομετρών Ελλάδος (Σ.Ο.Ο.Ε.)

  Ελληνική Ακαδημία Οπτομετρών (Ε.Α.Ο.)

  Σύλλογο Οπτικών – Οπτομετρών Β. Ελλάδος (Σ.Ο.Ο.Β.Ε.)

  Σύλλογο Εισαγωγέων & Κατασκευαστών Οπτικών Ειδών
neraki drone
“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Δ.Σ. της Π.Ε.Ο.Ο, τιμώντας τον εορτασμό της Αγ. Παρασκευής, Προστάτιδας του κλάδου μας, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λειτουργία – αρτοκλασία, ημέρα Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής της Νέας Περάμου, στην περιοχή «Νεράκι».

Η λειτουργία αρχίζει 8.00 π.μ. έως 10π.μ.. Η καθιερωμένη αρτοκλασία για τους οπτικούς θα γίνει στις 9.30π.μ.

Η εκκλησία βρίσκεται πλησίον της οικογενειακής ψαροταβέρνας ''Νεράκι'', της συναδέλφου Αθανασίας Δάλλα. Όσοι επιθυμούν βεβαίως μετά τον εκκλησιασμό, μπορούν να προσέλθουν εκεί, μέσα σε ένα εξαιρετικό, φιλικό και συναδελφικό περιβάλλον με μοναδική συναδελφική εξυπηρέτηση.

Οδηγίες για τον τρόπο προσέλευσης στην Εκκλησία και την ταβέρνα μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω link:

www.facebook.com/Ψαροταβερνα-Tο-Nερακι-ΔΑΛΛΑ-959253264135003/?f 

Όλοι λοιπόν θα ανταμώσουμε εκεί, να τιμήσουμε την ξεχωριστή αυτή ημέρα της Αγ. Παρασκευής Προστάτιδας του κλάδου μας, για να κουβεντιάσουμε και να χαλαρώσουμε.”

katastima kliston

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4